SPORTS & GOSSIP

Στα "μεσημεράδικα" για τη διατροφή της πρώην του ο Ντεφεδερίκο

Στα "μεσημεράδικα" για τη διατροφή της πρώην του ο Ντεφεδερίκο

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Σμύρνης, Ματίας Ντεφεδερίκο, βρίσκεται σε διαμάχη με τη χορεύτρια πρώην σύζυγό του, καταγγέλλοντάς την σε εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης για υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις κι απιστία.

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (12/9) την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού μέσου, Ματίας Ντεφεδερίκο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

H αλήθεια είναι ο Νοτιοαμερικανός δεν έχει αγωνιστεί τους τελευταίους οκτώ μήνες. Μπορεί στους αγωνιστικούς χώρους να μην ήταν η παρουσία του συχνή, αλλά στις εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης στην πατρίδα του το αντίθετο.

Αιτία ο χωρισμός του με την πρώην (πλέον) σύζυγό του, Σίντια Φερνάντες, και οι υπέρογκες - όπως καταγγέλλει ο Ντεφεδερίκο - απαιτήσεις της για διατροφή.

"Της δίνω 20.000 πέσος, πρέπει να προσθέσω το μισθό της Κάρμεν (babysitter) που παίρνει 1.300 δολάρια γιατί την φέραμε από το Εκουαδόρ, την κάρτα εργασίας της και το φόρο. Συνολικά, βγαίνουν 85.000 πέσος (δηλαδή 2.000 ευρώ). Μου έστειλε mail και μου ζήτησε 96.000 πέσος. Δεν με αφήνει να δω τα παιδιά μου. Στο κάτω-κάτω αυτή με απάτησε", υποστήριξε ο Ματίας Ντεφεδερίκο.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ