SPORTS & GOSSIP

Σπανούλης μετά το έκτο παιδί: "Σταματάμε, σε διαφορετικά δωμάτια πλέον"!

Σπανούλης μετά το έκτο παιδί: "Σταματάμε, σε διαφορετικά δωμάτια πλέον"!

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε ότι μετά το έκτο παιδί που έκανε με την Ολυμπία Χοψονίδου βάζει... τέλος, λέγοντας αστειευόμενος ότι πλέον θα είναι σε διαφορετικά δωμάτια με την σύζυγο του!

Ο Βασίλης Σπανούλη και η Ολυμπία Χοψονίδου έγιναν γονείς για έκτη φορά, έχοντας πλέον τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Όπως φαίνεται όμως, το ζευγάρι δεν έχει σκοπό να κυνηγήσει το έβδομο παιδί.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κούκου", όπου είπε αστειευόμενος ότι πλέον με την σύζυγό του θα είναι σε διαφορετικά δωμάτια.

"Έκτο. Οι κόρες και οι γιοί μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Είναι πολύ ωραίο. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει αυτή την κατάσταση. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε" δηλωσε αρχικά ο Σπανούλης, για να συμπληρώσει:

" Σταματάμε. Το λήγει, εδώ, δεν υπάρχει ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, μας αρέσει η μεγάλη οικογένεια. Δόξα τον Θεό να είμαστε καλά να έχουν υγεία τα παιδιά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει".

Κλείνοντας, είπε σε ερώτηση σχετικά με το αν θα προτρέψει τα παιδιά του να ασχοληθούν με το μπάσκετ: " Ό,τι θέλει κάθε παιδί. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή σε ό,τι δεν έρχεται όπως θέλουμ, υπομονή για να το διορθώσουμε".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Σπανούλη:

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ