SPORTS & GOSSIP

Σοϊλέδης: "Δεν πήγαινα στα μπουζούκια πριν τους αγώνες"

Σοϊλέδης: "Δεν πήγαινα στα μπουζούκια πριν τους αγώνες"
Σοϊλέδης, Χατζίδου

Ο αμυντικός της Ομόνοιας, Άρης Σοϊλέδης διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι πριν από τους αγώνες του πήγαινε κρυφά στα μπουζούκια για να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του, Ελένης Χατζίδου.

Συνέντευξη στο περιοδικό People έδωσε ο αριστερός μπακ της κυπριακής Ομόνοιας, Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πηγαίνει κρυφά στα μπουζούκια πριν από τους αγώνες του, προκειμένου να είναι με την αγαπημένη του, Ελένη Χατζίδου.

Αρχικά είπε: " Η Ελένη είναι θετική στο να έρθει μαζί μου αν φύγω στο εξωτερικό και θα το ήθελα κι εγώ αυτό. Σαφώς το έχουμε συζητήσει. Σίγουρα θα είναι δύσκολο για την καριέρα της και δεν θα ήθελα να τη σταματήσω από την πορεία της, πάει πολύ καλά και τη χαίρομαι πολύ. Ξέρω πως, ό,τι και να γίνει, θα μπορέσουμε να βρούμε μια μέση λύση. Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και είμαστε τόσο δεμένοι που ο ένας στηρίζει τον άλλον ακόμα και από μακριά. Η Ελένη έρχεται συχνά και με βλέπει στην Κύπρο. Δυστυχώς, εγώ δεν μπορώ να ταξιδεύω συχνά λόγω των υποχρεώσεών μου εκεί".

Ακολούθως εξέφρασε τον θυμό του με κάποια πράγματα που γράφτηκαν. " Έχουν πει, για παράδειγμα, ότι έφευγα κρυφά πριν τους αγώνες και πήγαινα να δω την Ελένη στα μπουζούκια. Είναι όλα ψέματα, πήγα μόνο μια φορά να τη δω, όταν ήταν Χριστούγεννα και είχαμε διακοπές. Ακόμα και ο τσακωμός στη Μύκονο, όπου μας τραβούσαν βίντεο, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Εκείνη τη στιγμή σχολιάζαμε μια παρέα που ήταν πίσω μας, της έλεγα να μην τους κοιτάζει έντονα και φάνηκε ότι τσακωνόμασταν. Όταν διαβάσαμε ότι καβγαδίσαμε δημόσια, γελούσαμε. Είμαστε αυθόρμητοι και θα κάνουμε πάντα ό,τι νιώθουμε. Αντιδρούμε σαν να μη μας ξέρει κανένας, σαν δύο απλά παιδιά. Είμαστε δεμένοι, αγαπημένοι. Δεν δημοσιεύουμε μια φωτογραφία στο Instagram για να μας παίξουν τα sites.

Δημοσιεύουμε μια τρυφερή προσωπική στιγμή ενός ζευγαριού. Τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει η σχέση και ζούμε το τώρα. Δεν θα σκέφτομαι συνέχεια αν πρέπει να κάνω ή να μην κάνω κάτι, γιατί μπορεί σε δύο χρόνια να χωρίσω ή να παντρευτώ με τη σύντροφό μου. Αν ήταν έτσι, θα καθόμουν στο σπίτι να βλέπω τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω τη σχέση μου. Χαίρομαι όταν η Ελένη ανεβάζει φωτογραφίες μου από το γήπεδο ή πριν από κάποιον αγώνα, όχι γιατί διαφημίζει τη σχέση μας, αλλά γιατί με αυτό τον τρόπο μού δείχνει ακόμα περισσότερο τη στήριξή της. Το σημαντικό, όμως, είναι πως με στηρίζει καθημερινά. Με την Ελένη δεθήκαμε γρήγορα, είμαστε ίδιοι χαρακτήρες".

Ο Σοϊλέδης δήλωσε ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση τους: "Φυσικά και ένα παιδί είναι καλοδεχούμενο. Ο γάμος δεν είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μας, θα γίνει αν γίνουμε γονείς. Έχω γνωρίσει τους γονείς της Ελένης εδώ και καιρό κι εκείνη έχει γνωρίσει τους δικούς μου και τα αδέλφια μου".

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ