ΣΤΗΛΕΣ

Σε αυτή την εκκλησία θα παντρευτούν Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες

Σε αυτή την εκκλησία θα παντρευτούν Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες

Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες ετοιμάζονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και τη Δευτέρα (19/11) κατέληξαν, όπως όλα δείχνουν, στην εκκλησία όπου θα τελεστεί το μυστήριο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Δυόμιση χρόνια μετά τη γνωριμία τους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και όπως αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες η "Correio da Manha" ο Πορτογάλος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Λονδίνο. Ο σταρ της Γιουβέντους αγόρασε από ένα δαχτυλίδι για τον ίδιο και για την καλή του, το οποίο η 24χρονη είχε παρουσιάσει στους followers τους στο instagram.

Κριστιάνο και Χεορχίνα ξεκίνησαν αμέσως τις ετοιμασίες για τον γάμο τους, ξεκινώντας από την αναζήτηση εκκλησίας. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να βγαίνουν από την εκκλησία "Gran Madre di Dio (Great Mother of God)" που βρίσκεται στο Τορίνο, στην οποία όπως φαίνεται θα τελεστεί το μυστήριο. Πρόκειται για την εκκλησία, η οποία έγινε γνωστή και από την ταινία "The Italian Job" με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Κέιν, που προβλήθηκε το 1969.

"Ο Κριστιάνο έχει ζητήσει από την Χεορχίνα να τον παντρευτεί και ο γάμος θα γίνει, αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τις λεπτομέρειες. Το μόνο που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι πως η Χεορχίνα έχει ξεκινήσει ήδη να δοκιμάζει νυφικά", αποκαλύπτει πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ