SPORTS & GOSSIP

Ρονάλντο: Μίνι διακοπές στην Κροατία με την Χεορχίνα

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of a Serie A soccer match between Juventus and AC Fiorentina, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, April 20, 2019. Juventus clinched a record-extending eighth successive Serie A title, with five matches to spare, after it defeated Fiorentina 2-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of a Serie A soccer match between Juventus and AC Fiorentina, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, April 20, 2019. Juventus clinched a record-extending eighth successive Serie A title, with five matches to spare, after it defeated Fiorentina 2-1. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή της Serie A για τις ημέρες του Πάσχα με μίνι απόδραση στην Κροατία, έχοντας στο πλευρό του την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ (PHOTOS).

Όταν είσαι Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χρειάζεται να περιμένεις το καλοκαίρι για να απολαύσεις διακοπές αφού εκμεταλλεύεσαι και την παραμικρή ευκαιρία για να αποδράσεις έστω και λίγα 24ωρα από την απαιτητική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Αυτό ακριβώς έκανε και τώρα, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να αφήνει την Ιταλία λίγες μόλις ώρες μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Φιορεντίνα το βράδυ του Σαββάτου με την οποία σφραγίστηκε το σκουντέτο της "βέκια σινιόρα" (όγδοο σερί), και να αναχωρεί για την Κροατία με το ιδιωτικό του τζετ.

Τουριστικός προορισμός για τον "CR7" ήταν το Ντουμπρόβνικ, με τον Ρονάλντο να έχει μαζί του την καλλονή σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και μερικούς φίλους και να συνοδεύεται φυσικά από άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον κροατικό τηλεοπτικό σταθμό "Dnevnik Nova TV", το ζευγάρι διαμένει στην υπερπολυτελή "Villa Sheherezade", ενώ προβλέπεται να μείνει μέχρι και το βράδυ της Τρίτης εκεί, πριν πάρει το δρόμο του γυρισμού για την Ιταλία.

Ο Ρονάλντο δεν είχε διάθεση να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες παρότι τον ακολουθούσαν κατά πόδας στις εξόδους του, με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ από την πλευρά της να ανεβάζει φωτογραφίες από τη διαμονή της στην Κροατία μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Ρονάλντο: Μίνι διακοπές στην Κροατία με την Χεορχίνα
View this post on Instagram

@hismileteeth always with me

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ