SPORTS & GOSSIP

Πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο γάμο του Μέσι!

Πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο γάμο του Μέσι!

Ο γάμος του Λιονέλ Μέσι είχε και "ελληνικό" χρώμα με την παρουσία του Λαουτάρο Φορμίκα ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης. Δείτε πώς βρέθηκε στην τελετή.

Ο Λαουτάρο Φορμίκα είχε την τιμή να λάβει πρόσκληση από τον Λιονέλ Μέσι για να παραβρεθεί στον γάμο του με την Αντονέλα Ροκούτσο. Οι δυο τους συνδέονται με μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στο ξεκίνημα της καριέρας του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα: Την κατάκτηση του Μουντιάλ U21 το 2005 στα γήπεδα της Ολλανδίας.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής κατακτώντας τόσο τη χρυσή μπάλα (καλύτερος παίκτης) όσο και το χρυσό παπούτσι (πρώτος σκόρερ) της διοργάνωσης, βάζοντας μάλιστα και τα δύο γκολ της Αργεντινής στο 2-1 του τελικού απέναντι στη Νιγηρία.

Ο Λαουτάρο Φορμίκα ήταν ο βασικός αριστερός μπακ της "αλμπισελέστε" σε εκείνη τη διοργάνωση, αγωνιζόμενος σε ολόκληρο τον τελικό. Ως φίλος και συμπαίκτης του Μέσι σε εκείνο το παγκόσμιο, βρέθηκε την Παρασκευή (30/6) στο γάμο του με τη γυναίκα της ζωής του.

Όσον αφορά το ελληνικό παρελθόν του Αργεντινού αμυντικού, αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2011-13) στον Αστέρα Τρίπολης, καταγράφοντας συνολικά 60 συμμετοχές με το αστέρι στη φανέλα. Το μοναδικό του γκολ το πέτυχε σε αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε μία χρονιά όπου οι κιτρινομπλέ έφτασαν μέχρι τον τελικό, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό Πειραιά.

Ο Λαουτάρο Φορμίκα αγωνίστηκε πέρσι στην αργεντίνικη Club Villa Dálmine.

Πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο γάμο του Μέσι!

AP Photo/Victor R. Caivano, instagram: Lautaro Formica

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ