SPORTS & GOSSIP

Ποιος Αργεντινός... έβρισε τον Μπακασέτα;

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ(Α) ΚΕΣΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ(Α) ΚΕΣΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας παραλίγο να σκοράρει με τρομερή εκτέλεση φάουλ στο Μιλάνο, φάση για την οποία των αποθέωσε πρώην συμπαίκτης του με την κλασσική ελληνική βρισιά.

Ο Λαουτάρο Φορμίκα αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2011-13) στον Αστέρα Τρίπολης, καταγράφοντας συνολικά 60 συμμετοχές με το αστέρι στη φανέλα.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ομάδα και κρατά αρκετές φιλίες από τότε, όπως με τον Τάσο Μπακασέτα με τον οποίο συνυπήρξε στους κιτρινομπλέ.

Γι' αυτό, βλέποντας τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μίλαν, αποθέωσε τον παίκτη της Ένωσης για το πολύ δυνατό φάουλ που εκτέλεσε λίγο πριν το τέλος και με το οποίο παραλίγο να σκοράρει.

"Μπράβο φίλε", έγραψε στο Instagram ο Αργεντινός αμυντικός, ωστόσο δεν έμεινε μόνο σε αυτό. "Καλό σουτ μαλ@κα", πρόσθεσε, επιδεικνύοντας εξαιρετική γνώση στα ελληνικά!

Ποιος Αργεντινός... έβρισε τον Μπακασέτα;
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ