ΣΤΗΛΕΣ

Παντρεύτηκε ξανά ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση με καλεσμένο τον Κακά (PHOTOS)

Alvaro Affonso de Miranda Neto, of Brazil, rides Rahmannshof's Bogeno in the equestrian show jumping team competition at the 2012 Summer Olympics, Sunday, Aug. 5, 2012, in London. (AP Photo/David Goldman)
Alvaro Affonso de Miranda Neto, of Brazil, rides Rahmannshof's Bogeno in the equestrian show jumping team competition at the 2012 Summer Olympics, Sunday, Aug. 5, 2012, in London. (AP Photo/David Goldman) AP

Ο Ολυμπιονίκης στην ιππασία και πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, παντρεύτηκε το Σάββατο (22/9) την εκλεκτή της καρδιάς του, Ντενίζ, στην Πορτογαλία. Καλεσμένος και ο Κακά.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, κατά κόσμον "Ντόντα" και πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση παντρεύτηκε ξανά! Ο Ολυμπιονίκης στην ιππασία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, τη δημοσιογράφο, Ντενίζ Σεβέρο στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της περιοχής και ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και ο Κακά, συμπατριώτης και φίλος του "Ντόντα".

Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του Βραζιλιάνου, ο οποίος παντρεύτηκε την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση το 2005 και ο γάμος τους τελείωσε και τυπικά το 2017. Ο λόγος του διαζυγίου ήταν - σύμφωνα με την Ελληνίδα κληρονόμο - οι απιστίες του συζύγου της.

Κεντρική photo: AP/David Goldman

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν ο γαμπρός και ο Κακά.

Que Deus nos abençoe Minha esposa amada #casamentodeedoda

A post shared by Doda Miranda - Atleta Olimpico (@dodamiranda) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ