SPORTS & GOSSIP

Παντρεύτηκαν Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

Παντρεύτηκαν Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

Η τελετή έγινε σε ξωκλήσι σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη με 350 καλεσμένους και κουμπάρους τον Κώστα Πηλαδάκη, τη Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Γιάννη Παπαλέκα.

Μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση της κόρης τους, Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η τελετή έγινε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με 350 καλεσμένους του ζευγαριού και με κουμπάρους τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτη του Nammos Γιάννη Παπαλέκα.

Η Υβόννη φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό εξώπλατο νυφικό με ένα μακρύ πέπλο. Από την πλευρά του, ο επιτυχημένος τραγουδιστής προτίμησε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Το ζευγάρι στο πλευρό του έχει την κόρη του, η οποία είναι παρανυφάκι. Μια από τις πολλές εκπλήξεις που ετοίμασε το ζευγάρι ήταν η παρουσία του Eros Ramazzotti και της οικογένειάς του. Ο Ιταλός τραγουδιστής ερμήνευσε μεγάλες του επιτυχίες στη γαμήλια δεξίωση.

Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και κορυφαίοι επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, η Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Λάκης Γαβαλάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Πηγή: news247.gr

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ