SPORTS & GOSSIP

Οι 5 καινούριοι κανόνες της Κολίν στον Ρούνεϊ

Everton's Wayne Rooney reacts during the Europa League soccer match between Hajduk Split and Everton, at Poljud Stadium, in Split, Croatia, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo)
Everton's Wayne Rooney reacts during the Europa League soccer match between Hajduk Split and Everton, at Poljud Stadium, in Split, Croatia, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo) AP

Η σύζυγος του Γουέιν Ρούνεϊ, Κολίν, δεν είναι διατεθειμένη να ξεχάσει εύκολα τα παραστρατήματα του επιθετικού της Έβερτον. Ιδού οι πέντε κανόνες της για να τον συγχωρέσει.

Περίπου 20 μέρες μετά από τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας στο πλευρό του στη θέση του συνοδηγού την 29χρονη Λάουρα Σίμσον, ο Γουέιν Ρούνεϊ κάνει απελπισμένες προσπάθειες να σώσει τον γάμο του.

Η επί 8 χρόνια σύζυγός του, Κολίν, έγκυος στο τέταρτο παιδί του, είναι διατεθειμένη να τον συγχωρέσει, όχι όμως με το αζημίωτο. Συγκεκριμένα, η 31χρονη έθεσε στον επιθετικό της Έβερτον 5 κανόνες, με τους οποίους εκείνος θα πρέπει να συμμορφωθεί αν θέλει να την κρατήσει στο πλάι του.

Σύμφωνα με αυτούς πρέπει:

1. Ο Ρούνεϊ να κόψει το αλκοόλ

2. Να διασκεδάζουν περισσότερο ως ζευγάρι

3. Να περνούν περισσότερο χρόνο ως οικογένεια

4. Να πηγαίνουν συχνότερα διακοπές μαζί

5. Να περνούν χρόνο με φιλικά ζευγάρια

"Κατά βάθος η Κολίν δεν θέλει να χωρίσει τον Ρούνεϊ. Τον αγαπά και πιστεύει ότι είναι καλύτερο για τα αγόρια να μείνουν όλοι μαζί. Και υπάρχει και ένα αγέννητο παιδί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τον έχει συγχωρέσει", αναφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι.

Γουέιν ή θα συμμορφωθείς, ή θα μείνεις μόνος σου...

Photo Credits: AP Image

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ