Ο Χουλκ παίρνει 400.000 ευρώ την εβδομάδα κι αγόρασε ένα τζετ... κούκλα

Ο Χουλκ με το αριστερό πόδι "φωτιά" εγκατέλειψε την αίγλη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και απολαμβάνει τα εκατομμύρια των Κινέζων με πολυτελείς αγορές, όπως το αεροπλάνο του σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες (PHOTOS).

Τον Χουλκ τον έχουμε ξεχάσει ποδοσφαιρικά, εδώ στην Ευρώπη, αφού τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να αγωνίζεται στο κινεζικό πρωτάθλημα με απολαβές που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ την εβδομάδα.

Με τόσα χρήματα, ο Βραζιλιάνος που φημίζεται για το δυνατό αριστερό του πόδι, έχει αφήσει στην άκρη την προοπτική του Champions League κι άλλων διακρίσεων τύπου "Χρυσή Μπάλα" και επιλέγει να απολαμβάνει τα πλούτη του με φανταχτερές αγορές.

Μία τέτοια είναι και το νέο του ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο έκαναν θέμα στην αγγλική "Daily Mail". Το πανάκριβο "παιχνίδι" του 32χρονου επιθετικού ξεφεύγει από τα άλλα τζετ, καθώς είναι σε χρώμα μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ στο εσωτερικό του φιγουράρουν τοιχογραφίες με τον ίδιο.

Την πολυτέλεια του μεταφορικού του Μέσου, ο Χουλκ την μοιράστηκε με τους 2,6 εκατομμύρια "followers" του στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες "likes".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όλο το καυτό σεξ που είδαμε στο Game of Thrones

Έχουμε τους αριθμούς και τα διαγράμματα που αποκαλύπτουν την πλούσια σεξουαλική δράση των πρώτων 7 σεζόν της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ