Ο Τζον Τέρι αγόρασε σπίτι 5 εκατ. ευρώ κοντά σε αυτό του Γουέιν Μπριτζ

Αναβιώνει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού ο Τζον Τέρι φέρεται να αγόρασε σπίτι κοντά σε αυτό του Γουέιν Μπριτζ.

Τα σκανδαλοθηρικά Μέσα στην Αγγλία είναι μανούλες στο να αναδεικνύουν ή να αναβιώνουν σκάνδαλα. Κάτι τέτοιο πάει να συμβεί και με την περίπτωση των Τζον Τέρι - Γουέιν Μπριτζ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί, λοιπόν, ο Τέρι αγόρασε σπίτι αξίας 5 εκατ. ευρώ κοντά σε αυτό του Γουέιν Μπριτζ. Για όσους δεν θυμούνται τι είχε συμβεί μεταξύ των δύο πρώην φίλων και συμπαικτών ας σας φρεσκάρουμε τη μνήμη.

Ήταν το 2010 όταν δημοσιοποιήθηκε πως ο αρχηγός της Τσέλσι απάτησε τη σύζυγό του με την πρώην, πλέον, σύντροφο του Μπριτζ. Ο Τέρι, τότε, καθαιρέθηκε από κάπτεν της εθνικής Αγγλίας και οι σχέσεις του με τον Μπριτζ διαλύθηκαν. Οι δύο άνδρες, μάλιστα, έτυχε να συναντηθούν σε αγώνα των Μπλε με την Σίτι και στην καθιερωμένη χειραψία πριν από την αναμέτρηση ο Μπριτζ δεν έδωσε το χέρι στον πολύπειρο στόπερ.

Στην Αγγλία αναφέρουν ότι Τέρι και Μπριτζ έχουν να συναντηθούν τετ-α-τετ κοντά στα 10 χρόνια, αλλά με την απόφαση του Άγγλου αμυντικού να μετακομίσει τόσο κοντά στον άσπονδο εχθρό του, η εκ νέου συνάντησή τους είναι σχεδόν αναπόφευκτη.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.