SPORTS & GOSSIP

Ο Τόνι Πάρκερ χώρισε (ξανά)

NBA San Antonio Spurs player, Tony Parker of France poses with his friend Axelle Francine, as he arrives at the French premiere of U.S. movie Jurassic World in Paris, Friday May 29, 2015. (AP Photo/Remy de la Mauviniere)
NBA San Antonio Spurs player, Tony Parker of France poses with his friend Axelle Francine, as he arrives at the French premiere of U.S. movie Jurassic World in Paris, Friday May 29, 2015. (AP Photo/Remy de la Mauviniere) AP

Τον χωρισμό του με την Αξέλ Φρανσίν ανακοίνωσε ο Τόνι Πάρκερ, που είναι ξανά ελεύθερος μετά από εννέα χρόνια γάμου.

Single είναι και πάλι ο Τόνι Πάρκερ, ο οποίος ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (3/8) το διαζύγιό του με την Αξέλ Φρανσίν με την οποία έζησαν μαζί εννέα χρόνια. Ο παλαίμαχος Γάλλος πλέι μέικερ πρόλαβε τα σκανδαλοθηρικά μέσα με ένα post στο Twitter και ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειάς του, ενώ με την Αξέλ έχει δύο γιους. Πριν από εκείνη ήταν παντρεμένος για τρία χρόνια (2008 - 2011) με την ηθοποιό Ίβα Λονγκόρια.

" Μετά από εννέα χρόνια μαζί, στη διάρκεια των οποίων μοιραστήκαμε πολλή χαρά και μεγαλώσαμε δύο καταπληκτικά παιδιά, η Αξέλ κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Αυτός ο χωρισμός θα γίνει με σεβασμό για τους δύο γιους μας. Αποφασίσαμε να το δημοσιοποιήσουμε, ώστε να αποφύγουμε τις φήμες και τα σενάρια. Δεν θα προχωρήσουμε σε άλλο σχόλιο αυτή τη στιγμή, για να σεβαστούμε την ιδιωτικότητά μας" ήταν τα λόγια του Γάλλου παλαίμαχου μπασκετμπολίστα.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ