Ο σκληρός κριτής του Next Top Model εκνευρίστηκε: και εγώ θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό!

Ο "κακός" του Next Top Model, Δημήτρης Σκουλός, απέρριψε και ειρωνεύτηκε διαγωνιζόμενη, παρομοιάζοντας τη θέλησή της να γίνει μοντέλο με τη θέληση του... να παίξει στον Ολυμπιακό. (VIDEO)

Η Ειρήνη Σκρίμπα ήταν μία από τις χιλιάδες κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό "Next Top Model". Η Λαρισαία δεν έπεισε τους κριτές και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, με τον.. κακό της επιτροπής, Δημήτρη Σκουλό, να την ειρωνεύεται, παρομοιάζοντας τη θέλησή της να γίνει μοντέλο με τη θέλησή του... να παίξει στον Ολυμπιακό.

Ξεκίνησε λέγοντας "εγώ έχω θέληση να παίξω στον Ολυμπιακό αλλά δεν με πήρανε ποτέ". Λίγο αργότερα και ενώ οι υπόλοιποι κριτές ψήφισαν "όχι" εκείνος είπε: "Επειδή εγώ θα παίξω στον Ολυμπιακό σέντερ φορ στα 50 μου, ψηφίζω ναι". Τέλος, σχολίασε: "Δηλαδή δεν θα παίξω στον Ολυμπιακό; Τι γελάς; Ξέρεις γιατί δεν έχω παίξει ακόμα; Γιατί δεν με έχουν δει".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 2:30:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ