ΣΤΗΛΕΣ

Ο Σάμαρης ανακοίνωσε στη γιορτή του ότι γίνεται για δεύτερη φορά μπαμπάς

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
samaris (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Έλληνας διεθνής μέσος της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης, ανακοίνωσε από τα social media ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ότι περιμένει σε ένα μήνα την έλευση του δεύτερου παιδιού του.

Μπορεί να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας - δύσκολα θα συνεχίσει στην Μπενφίκα, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι - αλλά η προσωπική του ζωή πάρει περίφημα.

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μέσος της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης, ανακοίνωσε ότι περιμένουν με τη σύζυγό του, Εύα Δελλή, σε ένα μήνα την έλευση του δεύτερου παιδιού τους. Το ζευγάρι έχει ήδη ένα κοριτσάκι, ενώ αυτή φορά περιμένουν αγοράκι.

Μάλιστα, επέλεξε να το κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (30/11) ευχαριστώντας από το Instagram όσους του ευχήθηκαν.

"Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Εύχομαι υγεία σε όλους. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ανακοινώσουμε ως οικογένεια πως περιμένουμε σε ένα μήνα και το δεύτερο παιδάκι μας που είναι αγόρι", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ