SPORTS & GOSSIP

"Ο Ρομπέρτο Κάρλος έχει έντεκα παιδιά, όχι εννιά"

Brazil's soccer player Roberto Carlos gestures as he is officially introduced to Corinthians fans in Sao Paulo, Monday, Jan. 4, 2010. The 36-year-old player said he signed a two-year contract and will end his career at the club after leaving Turkish side Fenerbahce last month. (AP Photo/Andre Penner)
Ρομπέρτο Κάρλος (AP Photo/Andre Penner) ASSOCIATED PRESS

Η Μπάρμπαρα Τουρλέρ, πρώην του Ρομπέρτο Κάρλος, υποστήριξε ότι ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν έχει εννέα παιδιά, όπως ισχυρίζεται, αλλά έντεκα.

Συνέντευξη στο περιοδικό "Lecturas" έδωσε η Μπάρμπαρα Τουρλέρ, πρώην του Ρομπέρτο Κάρλος, η οποία χαρακτήρισε άκαρδο και κακό τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο παίκτη και νυν προπονητή. Σύμφωνα με την Τουρλέρ, ο άλλοτε διεθνής μπακ προσπάθησε να την εκδιώξει με τα δύο παιδιά της από το διαμέρισμα στην περιοχή Itaperuba του Ρίο.

Στη συνέντευξή της η Βραζιλιάνα, που ασχολείται με τη μόδα, υποστήριξε ότι τον καιρό που ήταν μαζί με τον Ρομπέρτο Κάρλος, εκείνος δεν την άφηνε να δουλεύει και πως της έλεγε: "Δεν θέλω η κοπέλα μου να δουλεύει με άνδρες".

"Ο Ρομπέρτο Κάρλος έχει έντεκα παιδιά, όχι εννιά"

Η Τουρλέρ δήλωσε, ακόμα, ότι όταν έμεινε έγκυος στην κόρη της, ο 44χρονος σήμερα Βραζιλιάνος της είχε πει: "Δεν θέλω να κάνω κι άλλο παιδί, έχω ήδη πολλά". Ανέφερε, επίσης, ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν αναγνωρίζει ούτε τον Μπερνάρντο ούτε τη Μπετίνα: "Λέει ότι έχει εννέα παιδιά, αλλά δεν υπολογίζει και τα δύο που κάναμε μαζί. Αυτό με πληγώνει".

AP Photo/Andre Penner

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ