ΣΤΗΛΕΣ

Ο Πετρούνιας σε ρόλο φυσιοθεραπευτή της Μιλλούση (VIDEO)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Βασιλική Μιλλούση ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέλαβε ρόλο φυσιοθεραπευτή.

Είναι συχνό φαινόμενο ο ένας αθλητής να βοηθάει τον άλλο ειδικά στα ατομικά αθλήματα. Πόσο μάλλον αθλητές που έχουν τη σχέση του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Μίδα των κρίκων και δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής το οποίο ξεκινά σε λίγες ημέρες στην Ντόχα. Αντίθετα, η σπουδαία γυμνάστρια θα βρεθεί σε μία ακόμα γιορτή του αθλήματος.

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram στο οποίο ο Λευτέρης Πετρούνιας την βοηθά στην αποθεραπεία της, αναλαμβάνοντας ρόλο φυσιοθεραπευτή. Βέβαια, ο συγκεκριμένος ρόλος ανήκει στην Ιβάνα Τζούριτς η οποία εδώ και χρόνια είναι εκείνη που φροντίζει τους Έλληνες πρωταθλητές.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η σπουδαία Ελληνίδα γυμνάστρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ