SPORTS & GOSSIP

Ο Ντέβιν Μπούκερ έσπασε την καραντίνα παρέα με την Κάιλι Τζένερ

Phoenix Suns guard Devin Booker (1) takes the ball down court during the second half of an NBA basketball game, Monday, Feb. 3, 2020, in New York. The Nets defeated the Suns 119-97. (AP Photo/Kathy Willens)
Phoenix Suns guard Devin Booker (1) takes the ball down court during the second half of an NBA basketball game, Monday, Feb. 3, 2020, in New York. The Nets defeated the Suns 119-97. (AP Photo/Kathy Willens) AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο Ντέβιν Μπούκερ πήρε την απόφαση να "σπάσει" για λίγο την καραντίνα και το έκανε παρέα με την Κάιλι Τζένερ, με αποτέλεσμα να φουντώσει η φημολογία για σχέση.

Εν αναμονή της απόφασης του ΝΒΑ για τη συνέχεια (ή μη) της φετινής σεζόν, ο Ντέβιν Μπούκερ έσπασε -για λίγο- την καραντίνα. Όχι μόνος, αλλά με... παρέα. Ο σούπερσταρ των Φοίνιξ Σανς εθεάθη να ταξιδεύει μαζί με την Κάιλι Τζένερ, με αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν από περαστικούς την ώρα που έμπαιναν στη Mercedes Benz Maybach του Ντέβιν Μπούκερ, με το περιβάλλον τους όμως να διαψεύδει τη φημολογία και να κάνει λόγο για απλή φιλία, που κρατάει χρόνια. Όπως και να έχει, η αποκάλυψη του TMZ δεν ήθελε πολύ προκειμένου να... ενεργοποιήσει τις (άλλες) σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ προκειμένου να αναπαράγουν την είδηση αφού -εκτός όλων των άλλων- η Κάιλι Τζένερ είναι μία από τις πιο διάσημες περσόνες της χώρας.

AP Photo/Kathy Willens

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ