ΣΤΗΛΕΣ

Μπάρτον: "Ο Νεϊμάρ είναι η Κιμ Καρντάσιαν του ποδοσφαίρου!"

Μπάρτον: "Ο Νεϊμάρ είναι η Κιμ Καρντάσιαν του ποδοσφαίρου!"

Ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ, Τζόι Μπάρτον, έκανε δηλώσεις κατά του ποδοσφαιριστή της Παρί, τονίζοντας πως "δεν είναι ποδοσφαιρικό φαινόμενο".

Επίθεση κατά του Νεϊμάρ εξαπολύει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, Τζόι Μπάρτον, μέσω της γαλλικής L' Equipe.

Ο 36χρονος ένα χρόνο μετά το τέλος της καριέρας του, έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη και εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

" Δεν είναι ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο ο Νεϊμάρ, είναι διαφημιστικό φαινόμενο" και συνέχισε ο Τζόι Μπάρτον δηλώνοντας πως: "Πιστεύω είναι η Κιμ Καρντάσιαν του ποδοσφαίρου. Δεν είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, το διαπιστώσαμε άλλωστε και στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Ρονάλντο και Μέσι. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι πιο ψηλά από αυτόν".

Τα καυστικά σχόλια του Άγγλου δεν σταματάνε εδώ όμως, καθώς αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του Χάρι Κέιν : "Πλέον, όλοι υποστηρίζουν τις μεγάλες ομάδες, αυτές που κερδίζουν. Όποτε παίζει ο γιος μου, θα ήθελα να γίνει όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Σαλάχ αλλά σίγουρα όχι όπως ο Νεϊμάρ ή ο Χάρι Κέιν".

Οι δηλώσεις του Τζόι Μπάρτον έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια και πολλοί αναμένουν την "απάντηση" του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ