SPORTS & GOSSIP

Ο Μπενζεμά μίλησε για τη σχέση του με την Ριάνα

Real Madrid's Karim Benzema, center, tries to dribble pas Barcelona's Gerard Pique, left, Sergio Busquets, and Sergi Roberto, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Karim Benzema, center, tries to dribble pas Barcelona's Gerard Pique, left, Sergio Busquets, and Sergi Roberto, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε σε γαλλικό περιοδικό για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το 2015 για τη σχέση του με την Ριάνα.

Το 2015 είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, είχε σχέση με τη γνωστή τραγουδίστρια, Ριάνα, αλλά κανείς εκ των δυο τότε δεν είχε επιβεβαιώσει την σχέση τους.

Δυόμιση χρόνια αργότερα ο Μπενζεμά σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Inro­ckup­tibles" και θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο μίλησε για τη σχέση του με την διάσημη τραγουδίστρια χωρίς να αποκαλύψει αν αυτή ήταν απλά φιλική ή όχι αλλά αφήνοντας να εννοηθεί πως ότι είχαν ήταν κάτι παραπάνω.

Η γαλλική ιστοσελίδα www.gala.fr αναφέρει αρχικά: "Το καλοκαίρι του 2015 οι φήμες μιλούσαν για μια πιθανή σχέση της Ριάνα και του Μπενζεμά με την σχέση να έχει ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2015 όταν οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε ένα ιταλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια οι δυο τους είχαν πάει μαζί σε κάποια κλαμπ στο Λος Άντζελες. Για αυτό ήταν δύσκολο να μην θεωρήσει κάποιος πως δεν είχαν σχέση".

Η ιστοσελίδα συνεχίζει αναφέροντας: "Δυο χρόνια αργότερα ο Καρίμ Μπενζεμά αποκαλύπτει την ιστορία. Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού "the Inrockuptibles" αποφάσισε να δώσει αρκετό "χώρο" στον Γάλλο στράικερ. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης γυρνάει πίσω στα παιδικά του χρόνια και την επιθυμία του να γίνει οδηγός αγώνων μηχανής αλλά και τη φιλία του με τον ράπερ Booba αλλά επίσης και τη σχέση του με τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπέιτος".

Για την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα τη Ριάνα" λέει ο ίδιος. Ο ποδοσφαιριστής δεν αποκαλύπτει ακριβώς το είδος της σχέσης που είχαν οι δυο τους αλλά σημειώνει: "Είναι διαφορετική από την εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος για αυτή. Δεν προσέχει τον εαυτό της τόσο πολύ. Ήταν πολύ καλό που τη γνώρισα το καλοκαίρι του 2015. Φαντάζει αρκετά μακρινό το χρονικό διάστημα με το σήμερα, τα χρόνια περνάνε αλλά οι αναμνήσεις μένουν".

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ