Ο Εμπεσίλιο σε τεστ πατρότητας για δύο παιδιά με δύο γυναίκες!

Ο Λορέντσο Εμπεσίλιο ήταν "άτακτος" την εποχή που αγωνιζόταν στη Ρωσία και κλήθηκε από δικαστήριο της χώρας για τεστ πατρότητας, για δύο παιδιά με δύο γυναίκες.

Από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2017, ο Ολλανδός Λορέντσο Εμπεσιλίο έβγαζε το ψωμί του στο ρωσικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα της Ανζί. Και όπως αποδείχθηκε, ο νυν παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, ήταν "άτακτος" στο διάστημα που αγωνιζόταν στη Ρωσία.

Οι Άννα Μπαγκάγιεβα και Ντάρια Ντανίλινα, σέρνουν σε δικαστική διαμάχη τον Εμπεσίλιο, υποστηρίζοντας πως δεν αναγνωρίζει τα παιδιά που απέκτησε μαζί τους! Η Μπαγκάγιεβα ισχυρίζεται πως έχει μια κορή (Μαλένα) με τον Ολλανδό μέσο, ενώ η Ντανίλινα ότι έφερε στη ζωή τον γιο του, Ματέο.

Δικαστήριο της χώρας έχει στείλει... φιρμάνι στον Εμπεσίλιο, καλώντας τον να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας μέχρι τις 23 Φλεβάρη. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί, τότε η ρωσική νομοθεσία προβλέπει πως αυτός ορίζεται ως πατέρας των παιδιών.

AP Photo/Paul White

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ