SPORTS & GOSSIP

Ο 58χρονος Μαραντόνα παντρεύεται την 28χρονη Ροσίο Ολίβα

Argentinian soccer legend Diego Maradona and his girlfriend Rocio Oliva arrive for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Argentinian soccer legend Diego Maradona and his girlfriend Rocio Oliva arrive for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Τέσσερα χρόνια μετά την πρόταση γάμου στη Ρώμη, ο Ντιέγκο Μαραντόνα χάρισε στη Ροσίο Ολίβα το... πολυπόθητο δαχτυλίδι και το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ετοιμάζεται να παντρευτεί ξανά 14 χρόνια μετά το διαζύγιό του με την επί χρόνια σύζυγό του, Κλαούντια Βιγιαφάνιε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, ο "Ντιεγκίτο" είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του από το 2012, Ροσίο Ολίβα πριν από τέσσερα χρόνια στη Ρώμη και πριν από μερικές μέρες της χάρισε το πολυπόθητο δαχτυλίδι.

Η... δεύτερη πρόταση έγινε στο πάρτι της Ολίβα για τα 28α γενέθλιά της, εκείνη είπε το "ναι" και το ζευγάρι το γιόρτασε με δύο μπουκάλια σαμπάνια "Dom Perignon".

"Είμαι χαρούμενη επειδή είναι τα τελευταία γενέθλια που περνάω ως single και μπορώ να το μοιραστώ με όλους εσάς. Οι ευχές μου για σήμερα είναι να είμαι για πάντα ευτυχισμένη με τον Ντιέγκο, η μητέρα μου και η γιαγιά μου να ζήσουν για πάντα και όλοι όσοι αγαπώ να είναι υγιείς", είπε μιλώντας στους καλεσμένους της.

Κεντρική photo: AP/Dmitri Lovetsky

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ