ΣΤΗΛΕΣ

Μπέκαμ και Ρίτσι αγόρασαν pub έναντι τριών εκατομμυρίων λιρών

UEFA President's Award winner David Beckham gestures as he speaks on stages during for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
UEFA President's Award winner David Beckham gestures as he speaks on stages during for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Γκάι Ρίτσι αγόρασαν μία pub στο Λονδίνο έναντι τριών εκατομμυρίων λιρών, ενώ σκοπεύουν να επενδύσουν πολλά χρήματα σε αυτή.

Από όταν αγωνιζόταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έδειχνε ότι πρόσεχε για να έχει στο μέλλον. Ήταν ένας από τους πρώτους ποδοσφαιρικούς αστέρες οι οποίοι φρόντισαν τη δημόσια εικόνα τους δημιουργώντας το χώρο πάνω στον οποίο "πάτησαν" αργότερα ο Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι υπόλοιποι αστέρες του σήμερα.

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν περιορίζεται μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου όπου πλέον έχει τη δική του ομάδα στις ΗΠΑ.

Πέρα από τη δική του σειρά ρούχων ο Άγγλος παλαίμαχος σταρ θα γίνει ιδιοκτήτης και μιας pub. Για την ακρίβεια συνιδιοκτήτης αφού την αγόρασε μαζί με τον Γκάι Ρίτσι έναντι τριών εκατομμυρίων λιρών.

Μπέκαμ και Ρίτσι αγόρασαν pub έναντι τριών εκατομμυρίων λιρών

Το "Walmer Castle" (μπορείτε να το δείτε στη φωτογραφία ακριβώς από πάνω) είναι μία pub που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Λονδίνου και κοντά στο σπίτι του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Λονδίνο. Αμφότεροι σκοπεύουν να ρίξουν αρκετά χρήματα στο μαγαζί ξεκινώντας από την πλήρη ανακαίνιση του.

Αν σε κάποιους προκαλεί εντύπωση η συγκεκριμένη εξέλιξη αρκεί να αναφέρουμε ότι αμφότεροι είναι λάτρεις της καλής ζωής και του αλκοόλ έχοντας τις δικές τους συνεργασίες με εταιρίες που παράγουν αλκοολούχα ποτά (όπως έχει ο Μπέκαμ με το Haig Club) ή ακόμα παράγοντας το δικό τους κρασί (όπως πράττει ο Ρίτσι).

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύντροφος τους έδωσαν 1.300 λίρες για να πιουν ένα μπουκάλι Domaine de la Romanée-Conti Grands Echezeaux Grand Cru. Πάντως αν κάποιοι από εσάς ανησυχείτε για τα οικονομικά ειδικά του ζεύγους Μπέκαμ αρκεί να τονίσουμε ότι μόνο η περιουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ανέρχεται σε περίπου 500 εκατομμύρια λίρες.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris/ walmercastlenottinghill.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ