SPORTS & GOSSIP

Με ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης βγαίνει η Πάμελα Άντερσον

Pamela Anderson arrives at the U.S. Premiere of "Baywatch" at Lummus Park on Saturday, May 13, 2017, in Miami Beach, Fla. (Photo by Omar Vega/Invision/AP)
Pamela Anderson arrives at the U.S. Premiere of "Baywatch" at Lummus Park on Saturday, May 13, 2017, in Miami Beach, Fla. (Photo by Omar Vega/Invision/AP) OMAR VEGA/INVISION/AP

Οι παπαράτσι "συνέλαβαν" την Πάμελα Άντερσον σε νυχτερινή της έξοδο στη Νότια Γαλλία παρέα με τον ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης, Αντίλ Ραμί.

Για μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού η Πάμελα Άντερσον αποτέλεσε το απόλυτο πρότυπο θηλυκού όταν πρωταγωνιστούσε στο "Baywatch". Αλήθεια, ποιος δεν τη θυμάται να τρέχει στις παραλίες με το κόκκινο μαγιό της και το σωσίβιο ανά χείρας;

Η Πάμελα Άντερσον έχει φτάσει αισίως τα 49 της χρόνια ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει τις κατακτήσεις.

Κάθε άλλο, αφού παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια υπήρχαν φήμες για σχέσης της με τον founder των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, οι παπαράτσι τη "συνέλαβαν" παρέα με άλλον άνδρα. Συγκεκριμένα, η Πάμελα Άντερσον εθεάθη στη Νότια Γαλλία να έχει ένα ρομαντικό δείπνο με τον αμυντικό της Σεβίλλης, Αντίλ Ραμί.

Με ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης βγαίνει η Πάμελα Άντερσον

* Στο κέντρο η φωτογραφία από το δείπνο τους

Μάλιστα, τα Μέσα Ενημέρωσης της Γαλλίας το πάνε ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Το εάν επιβεβαιωθούν θα το δείξει το μέλλον. Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ραμί είναι παντρεμένος με την Σιντονί Μπιεμόν και τον περασμένο Σεπτέμβριο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Η 35χρονη Σιντονί είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα μοντέλα στη χώρα της και πέρσι την είχαμε τιμήσει στο πλαίσιο του EURO. Το πως θα πάρει πάντως η κυρία Ραμί τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν το γνωρίζουμε. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή Σιντονί Μπιεμόν.

Photo credits: Omar Vega/Invision/AP

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ