Με φανέλα της Ρόμα η τούρτα του Μανωλά

Την ώρα που η Ζενίτ ετοιμάζεται να ανοίξει την κάνουλα για τον Κώστα Μανωλά, ο ίδιος γιορτάζει τα γενέθλιά του με μια τζαλορόσι τούρτα (photo)

Από τη μία η Ζενίτ είναι έτοιμη να προσφέρει 50.000.000 ευρώ στη Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά και του Λεάντρο Παρέδες.

Από την άλλη το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, όμως υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ του εκπροσώπου του και των διοικούντων τη Ρόμα προκειμένου να επεκταθεί για τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν, με παράλληλη "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Κάπου στη μέση... η τούρτα του Κώστα Μανωλά που κλείνει σήμερα (14/6) τα 26 του χρόνια και η οποία είναι στολισμένη με τη φανέλα του στη Ρόμα. Μήνυμα για την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά χρόνια στους τζαλορόσι;

Η τούρτα γενεθλίων του Κώστα Μανωλά:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΙΝΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΠΕΡ

H Ζενίτ προσφέρει 50 εκατ. ευρώ στη Ρόμα για Μανωλά-Παρέδες

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί ακριβώς ψηφίζουμε σ' αυτές τις ευρωεκλογές

Μια ανάλυση των στρατηγικών διατυπώσεων ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας λίγες ώρες πριν τις πιο κρίσιμες εκλογές από καταβολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.