SPORTS & GOSSIP

Μαρία Κομαντνάγια, η δημοσιογράφος "παρτενέρ" του Λίνεκερ

Μαρία Κομαντνάγια, η δημοσιογράφος "παρτενέρ" του Λίνεκερ

H Mαρία Κομαντνάγια, μαζί με τον Γκάρι Λίνεκερ, θα παρουσιάσουν την κλήρωση των ομίλων για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Ποια είναι όμως η πανέμορφη μελαχρινή που θα είναι στο πλευρό του παλαίμαχου Άγγλου επιθετικού;

H Mαρία Κομαντνάγια είναι μία από τις πιο αναγνωρίσημες δημοσιογράφους στην Ρωσία. Μπορεί η ομορφιά της να είναι εκπληκτική, σε σημείο που νομίζει κανείς πως εργάζεται ως... μοντέλο, ωστόσο η εμπειρία της στην δημοσιογραφία είναι ιδιαίτερα πολυετής και σημαντική.

Ανήκει στο δυναμικό της FOX Sports, στο Match TV και παράλληλα είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Moscow Radio.

Περιγράφει πάνω από 10 χρόνια αγώνες ποδοσφαίρου, το οποίο είναι το αγαπημένο της άθλημα, όπως έχει δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν.

Μαρία Κομαντνάγια, η δημοσιογράφος "παρτενέρ" του Λίνεκερ

Είναι μία από τους πρωτοπόρους στην ισότητα του ποδοσφαίρου, καθώς τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, ήταν από τις πρώτες που "καλωσόρισαν" την Bibiana Steinhaus το πρώτο παιχνίδι της ως πρώτη διαιτητή στη Bundesliga.

Η Μαρία δεν είναι εντελώς άγνωστη στο ανδρικό κοινό, καθώς από πέρσι άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Συγκεκριμένα, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της FOX Sports, για την κάλυψη του Confederations Cup, που είχε γίνει και πάλι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Μαρία Κομαντνάγια, η δημοσιογράφος "παρτενέρ" του Λίνεκερ

Πριν λίγες μέρες, ενόψει και της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA:

"Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι μια παγκόσμια γλώσσα, ικανή να φέρει κοντά ανθρώπους, απ' όλο τον κόσμο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που έχω την ευκαιρία να βοηθήσω στη διεξαγωγή ενός από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη.

Θέλω να δείξω στους φιλάθλους πόσο όμορφη είναι η χώρα μου και πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε που φιλοξενούμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε τόσο παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε και πιστέψτε με, θα είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό γεγονός".

Μαρία Κομαντνάγια, η δημοσιογράφος "παρτενέρ" του Λίνεκερ

Απολαύστε την εκθαμβωτική ομορφιά της Ρωσίδας δημοσιογράφου στις παρακάτω φωτογραφίες από το προσωπικό της Instagram:

(Photo Credits: Ιnstagram Maria Komandnaya)
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ