ΣΤΗΛΕΣ

Μαραντόνα: Χώρισε με τη σύντροφό του και αυτή τον έδιωξε από το σπίτι που της αγόρασε!

Former soccer great Diego Maradona dances on the pitch at the Dorados de Sinaloa soccer club stadium, after Maradona was presented as the new manager of the Dorados in Culiacan, Mexico, Monday, Sept. 10, 2018. Maradona, whose public battles with cocaine made him soccer's poster child for the perils of substance abuse, is setting up camp in Mexico's drug cartel heartland as the new coach of a second-tier team. (AP Photo/Marco Ugarte)
AP Photo/Marco Ugarte AP PHOTO/MARCO UGARTE

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα χώρισε με επεισοδιακό τρόπο με τη Ρόσιο Ολίβα, με τα ΜΜΕ της Αργεντινής να αναφέρουν ότι η πρώην σύντροφος του τον έδιωξε από το σπίτι που της αγόρασε!

Η ζωή του Ντιέγκο Μαραντονα εκτός γηπέδων συνεχίζει να έχει τις εντάσεις που είχε από την εποχή που ήταν ακόμα παίκτης. Τελευταία απόδειξη για αυτό είναι η είδηση ότι χώρισε με επεισοδιακό τρόπο με τη σύντροφό του, Ρόσιο Ολίβα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του, με την 29χρονη Ολίβα μάλιστα να διώχνει τον Μαραντόνα από το σπίτι, το οποίο της είχε αγοράσει πριν από λίγο καιρό!

Argentinian soccer legend Diego Maradona and his girlfriend Rocio Oliva arrive for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
AP Photo/Dmitri Lovetsky AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY
AP Photo/Dmitri Lovetsky

Τα αίτια του χωρισμού τους δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρα, ωστόσο η εκδοχή που φαίνεται να επικρατεί είναι ότι ο θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου εκνευρίστηκε όταν ενημερώθηκε πως η Ολίβα δήλωσε σε εκπομπή ότι δεν βρίσκεται σε σχέση, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα ένταση μεταξύ τους, που οδήγησε τελικά στον χωρισμό.

AP Photo/Marco Ugarte

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ