SPORTS & GOSSIP

Μαγεύουν τη Μύκονο οι κοπέλες των Κλάους και Πέλκα!

Μαγεύουν τη Μύκονο οι κοπέλες των Κλάους και Πέλκα!

Ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκονται στη Μυκόνο, πήγαν για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι με τις συντρόφους τους, Δώρα Γκουγκούση και Εύη Δαρλοπούλου και έκλεψαν για τα καλά τις εντυπώσεις. (VIDEO)

Η Μύκονος αποτελεί για ακόμη μια χρονιά πόλο έλξης για διάσημα ζευγάρια. Η Μύκονος αποτελεί για ακόμη μια χρονιά πόλο έλξης για διάσημα και ερωτευμένα ζευγάρια. Ο Κλάους Αθανασιάδης και η εντυπωσιακή σύντροφός του, Δώρα Γκουγκούση, πήγαν για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι και τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Ο πρώτος γιατί πολλοί τον αναγνώρισαν, ενώ η δεύτερη για το υπέροχο κορμί της. Η αγαπημένη του διεθνή επιθετικού, η οποία ασχολείται με την γυμναστική σε επαγγελματικό επίπεδο, εμφανίστηκε στην παραλία, φορώντας κόκκινο μπικίνι.

Στην παρέα τους ήταν και ο άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας με την αγαπημένη του, Εύη Δαρλοπούλου. Ο 25χρονος, χαλαρός και ευδιάθετος, δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με όσους του το ζήτησαν. Όσο για την καλή του, προτίμησε ολόσωμο μαγιό σε λευκό χρώμα και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη.

Δείτε το βίντεο του mykonos LIVE TV:

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ