SPORTS & GOSSIP

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες απαντά στους επικριτές της

Real Madrid player Cristiano Ronaldo and his girlfriend Georgina Rodriguez pose for photos as they arrive for the Portuguese soccer federation awards ceremony Monday, March 19, 2018, in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca)
Real Madrid player Cristiano Ronaldo and his girlfriend Georgina Rodriguez pose for photos as they arrive for the Portuguese soccer federation awards ceremony Monday, March 19, 2018, in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca) AP

Μια συνέντευξη της Τζορτζίνα Ροντρίγκες προκάλεσε την "έκρηξη" των κατοίκων της Χάκα στην Ισπανία. Όλο το story και η απάντηση της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο. (PHOTO)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά της χρόνια. H 23χρονη ήταν πολύ προσεκτική και διακριτική σε όσα είπε, ωστόσο οι δηλώσεις της σχετικά με την απόφασή της να εγκαταλείψει την Χάκα, το μέρος όπου έμενε με την οικογένειά της, για να μετακομίσει στην Μαδρίτη, προκάλεσε αντιδράσεις.

"Έφυγα για να φτιάξω τη ζωή μου επειδή δεν ήθελα να ζω σε μια μικρή πόλη που δεν υπάρχει τίποτα για να κάνεις", είπε χαρακτηριστικά. Οι δηλώσεις της φαίνεται πως ενόχλησαν τους κατοίκους της Χάκα, οι οποίοι μιλώντας στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού χρησιμοποίησαν "σκληρά" λόγια για την Τζορτζίνα.

Εκείνη με τη σειρά της απάντησε στους επικριτές της την Τρίτη (10/4) με ένα story όλο νόημα. "Τα πολυάσχολα μυαλά, οι καθαρές ψυχές και οι ικανοποιημένες καρδιές δεν μπαίνουν ποτέ στη ζωή κανενός" ήταν η φράση που επέλεξε να ποστάρει.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες απαντά στους επικριτές της

Κεντρική photo: AP/Armando Franca

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ