SPORTS & GOSSIP

Η πρώτη photo της κόρης του Κριστιάνο Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Georgina Rodriguez έφερε στον κόσμο την πρώτη κόρη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγινε πατέρας για 4η φορά και ανέβασε στα social media φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειάς του

Το βράδυ της Κυριακής (12/11) ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε το τέταρτο παιδί του, με την Georgina Rodriguez να φέρνει στον κόσμο την Alana Martina, την πρώτη κόρη του CR7.

"Η Alana Martina μόλις γεννήθηκε. Αμφότερες η Geo και η Alana τα πηγαίνουν περίφημα! Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι!",έγραψε στο twitter ο Πορτογάλος, ανεβάζοντας φωτογραφία με τον ίδιο και τον μεγάλο του γιο, Cristiano Ronaldo Jr., μαζί φυσικά με την Georgina Rodriguez και την Alana Martina που μόλις ήρθε στον κόσμο.

Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο είχε αποκτήσει δύο γιους (δίδυμα) το περασμένο καλοκαίρι, με παρένθετη μητέρα, στην Αμερική, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, όπως και με τον πρώτο του γιο το 2010.

Η πρώτη photo της κόρης του Κριστιάνο Ρονάλντο
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ