ΣΤΗΛΕΣ

Η πανέμορφη Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Σαμαρά

Η πανέμορφη Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Σαμαρά

Η σύντροφος του Γιώργου Σαμαρά, Κωνσταντίνα Κομμάτα αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους και πώς ο πρώην άσος των Σέλτικ και Μάντσεστερ Σίτι την πλησίασε.

Η πανέμορφη Κωνσταντίνα Κομμάτα, η 26χρονη ηθοποιός μίλησε στο "Gala" για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες όσον αφορά την γνωριμία τους.

Το ζευγάρι, λοιπόν, γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα ο πρώην διεθνής φορ είχε επισκεφθεί το θέατρο στο οποίο έπαιζε η Κομμάτα αρκετές φορές: " Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν ήρθε στο θέατρο μαζί με κάποιους κοινούς μας φίλους. Την πρώτη φορά δεν συστηθήκαμε, όμως ήρθε και ξαναήρθε. Τελικά, η ουσιαστική μας γνωριμία έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν ο φίλος μας, Χρήστος Ανθόπουλος οργάνωσε το Mannequin Challenge στο οποίο συμμετείχαμε και ο Γιώργος κι εγώ.

Δεν έχω να πω πολλά για τη γνωριμία μας, παρά μόνο ότι αισθάνομαι πως ήταν γραφτό να γίνει να είμαστε μαζί. Αυτό που με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με πλησίασε και ο χαρακτήρας του. Ταιριάζουμε, καθώς είμαστε και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων και είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Δεν μαλώνουμε. Μπορεί να έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά και αυτές δεν κρατάνε.

Η απόφαση να συγκατοικήσουμε ήρθε γρήγορα. Είναι περίεργο, γιατί ως άνθρωπος είμαι πολύ της σταθερότητας και με τρομάζουν οι μεγάλες αλλαγές. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου, μόνο μεγάλες αλλαγές γίνονται. Με κυνηγά η βαλίτσα."

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ