SPORTS & GOSSIP

Η Πάμελα Άντερσον παράτησε τον Ραμί!

Actress Pamela Anderson poses upon arrival at The British Fashion Awards 2017 in London, Monday, Dec. 4th, 2017. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Actress Pamela Anderson poses upon arrival at The British Fashion Awards 2017 in London, Monday, Dec. 4th, 2017. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) JOEL C RYAN/AP

Ο Αντίλ Ραμί πήρε τη μεγάλη απόφαση και έκανε πρόταση γάμου στην Πάμελα Άντερσον κι εκείνη... τον χώρισε! Ποιος ο λόγος που έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση του ζευγαριού.

Μετά από έναν χρόνο σχέσης, ο Αντίλ Ραμί και η Πάμελα Άντερσον δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, το ζευγάρι χώρισε και η 51χρονη σταρ έφυγε από το σπίτι τους στη Γαλλία.

Το σκανδαλοθηρικό "TMZ" αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ πήρε τη μεγάλη απόφαση και έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, η οποία λίγο καιρό μετά τον παράτησε. Ο λόγος φαίνεται πως είναι η απουσία του Ραμί από τη ζωή των δίδυμων παιδιών του εξαιτίας της σχέσης του με την Πάμελα.

Το ζευγάρι πέρασε την τελευταία εβδομάδα με τα παιδιά του παγκόσμιου πρωταθλητή, γεγονός που... χτύπησε το καμπανάκι για την 51χρονη. Η "εκρηκτική" Αμερικανίδα συνειδητοποίησε πως στέκεται εμπόδιο στην οικογενειακή ζωή του Ραμί, που θα έπρεπε να περνά περισσότερο χρόνο με τους γιους του. Γι' αυτό και αποφάσισε να απομακρυνθεί απ' την ζωή του.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι εξήγησε: "Το γεγονός πως ο Ραμί δεν βλέπει αρκετά τα παιδιά του "ράγισε" την καρδιά της Παμ γι' αυτό και έφυγε από το σπίτι. Απομακρύνεται από τη ζωή του για να κάνει το σωστό (σ.σ ο Ραμί) και να είναι κοντά στα παιδιά του. Πρόκειται για την ευτυχία και το καλό των γιων του. Τον χρειάζονται περισσότερο από εκείνη. Ξέρει ότι θα την ευχαριστεί μια μέρα".

Όσο για το τι απέγινε το δαχτυλίδι των αρραβώνων, φημολογείται πως αυτό κατέληξε στον μεγαλύτερο γιο της Πάμελα, τον Μπράντον.

Κεντρική photo: Joel C Ryan/Invision/AP

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ