SPORTS & GOSSIP

Η Νατάσα Ροντρίγκες άναψε φωτιές στον Ρονάλντο!

Η Νατάσα Ροντρίγκες άναψε φωτιές στον Ρονάλντο!

Η Νατάσα Ροντρίγκες, μοντέλο και τηλεπερσόνα, υποστήριξε ότι μετά από αρκετούς μήνες φλερτ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τελικά κοιμήθηκε με τον Πορτογάλο σταρ, αποκαλύπτοντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

Σεξουαλικό κάνδαλο προ των πυλών για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τα όσα υποστήριξε η Νατάσα Ροντρίγκες, μοντέλο και τηλεπερσόνα, αποκαλύπτοντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση.

"Ήξερα ότι έχει σχέση αλλά γίναμε φίλοι, υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ μας, είχαμε ένα ξεχωριστό δέσιμο... Ήταν ένα αξιαγάπητο πρόσωπο και μετά από τόσο διάστημα συνομιλιών ήταν απίθανο να βρεθώ μαζί του. Η νύχτα που περάσαμε μαζί ήταν ιδιαίτερη.

Μετά το είπα πως θα πάω σε ένα πορτογαλικό ριάλιτι. Μέχρι να βγω, με είχε μπλοκάρει. Τώρα πιστεύω ότι απλά με χρησιμοποίησε για το σεξ. Δεν το μετανιώνω, είναι σαν όνειρο που πήγα μαζί του αλλά νιώθω προδομένη...", υποστήριξε η 21χρονη καλλονή, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που ο Ρονάλντο αποθέωνε τα οπίσθια της.

Η Νατάσα Ροντρίγκες άναψε φωτιές στον Ρονάλντο!

"Όταν του έστειλα ένα βίντεο που έκανα twerking με τα εσώρουχα μου, μου είπε ότι θέλει να με δει αυτοπροσώπως. Πάντα μου ξεκαθάριζε ότι του αρέσει το κορμί μου. Μου είπε πως λάτρευε τα οπίσθια μου και ήθελε να τα δει από κοντά".

Η Νατάσα Ροντρίγκες έστειλε και φωτογραφία με τα οπίσθια της στον Ρονάλντο, που απάντησε "μην ντρέπεσαι, αλλά μου αρέσει να φιλάω οπίσθια" και τις έστειλε τον κωδικό ασφαλείας για το διαμέρισμα του.

"Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έμπαινα στο σπίτι του Ρονάλντο. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά αλλά ήταν πολύ καλός και γλυκός μαζί μου, προτρέποντας με να νιώσω σαν σπίτι μου. Έβγαλα τα παπούτσια μου και έβαλα χυμό από το ψυγείο. Έκατσα δίπλα του και μιλήσαμε για το διαμέρισμα και την καταγωγή μου.

Μετά πήρα την πρωτοβουλία, σηκώθηκα, κατέβασα το παντελόνι μου και του έδειξα τα οπίσθια μου. Τα χαστούκισε και μου είπε πως τα λάτρευε", αποκάλυψε η Νατάσα Ροντρίγκες, υποστηρίζοντας πως έκαναν σεξ σε κάθε γωνιά του διαμερίσματος εκτός από την κρεβατοκάμαρα του Πορτογάλου.

Η Νατάσα Ροντρίγκες άναψε φωτιές στον Ρονάλντο!

"Ήταν πολύ στοργικός και υπομονετικός. Είχα δει το κορμί του μόνο από την TV αλλά και από κοντά δεν με απογοήτευσε. Είχε μυώδη πόδια και ήταν ξυρισμένος παντού", ήταν οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες που έδωσε το νεαρό μοντέλο.

Η Νατάσα συνέχισε λέγοντας πως η αρχή του τέλους της επικοινωνίας τους ήταν όταν του ανακοίνωσε πως θα πάει σε ένα ριάλιτι. Ο Ρονάλντο δεν ήθελε αλλά εκείνη είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιο που θα της απέφερε καλά χρήματα. Δύο μήνες αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά την είχε μπλοκάρει.

"Ήμουν πλέον ένα ακόμη κορίτσι. Τη νύχτα που κάναμε σεξ είχε πει πως είμαι η μοναδική με την οποία είχε απατήσει την κοπέλα του. Ελπίζω να της είναι πιστός τώρα", κατέληξε η Νατάσα Ροντρίγκες.

Η Νατάσα Ροντρίγκες άναψε φωτιές στον Ρονάλντο!
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ