SPORTS & GOSSIP

Η φωτογραφία και το μήνυμα του Πετρούνια από το μαιευτήριο

Η φωτογραφία και το μήνυμα του Πετρούνια από το μαιευτήριο

Δείτε τη φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια από το μαιευτήριο με τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση και το κοριτσάκι τους που ήλθε στον κόσμο τη Δευτέρα (4/11). Το μήνυμα του "Μίδα των κρίκων".

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι πλέον γονείς, αφού τη Δευτέρα (04/11) στην οικογένειά τους προστέθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο "Μίδας των κρίκων" δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από το μαιευτήριο, τη σύζυγό του και το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ο Λευτέρης Πετρούνιας περιέγραψε αυτό που ένιωσε ως το συναίσθημα με τη μεγαλύτερη ένταση στη ζωή του, ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς.

"Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας.

Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία.

View this post on Instagram

Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ