ΣΤΗΛΕΣ

Η αποκάλυψη Τσιρίλο για Ασημακοπούλου την εποχή που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ

Η αποκάλυψη Τσιρίλο για Ασημακοπούλου την εποχή που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ

Μια "τρελή" ιστορία για τη σχέση του με την Έλενα Ασημακοπούλου από την εποχή που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ θυμήθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο για χάρη τηλεοπτικής εκπομπής. (VIDEO)

Ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή "Celebrity travel" του Νίκου Κοκλώνη. Το ζευγάρι ταξίδεψε με την εκπομπή στην Αγία Πετρούπολη και αποκάλυψε προσωπικές ιστορίες που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Μία από αυτές ήταν όταν ο Ιταλός παλαίμαχος, πια, ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και η ηθοποιός ήταν έγκυος. Όπως αποκάλυψε ο 41χρονος, ένα βράδυ, η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γεγονός που τον "ανάγκασε" να ταξιδέψει το βράδυ μετά την προπόνηση του "Δικεφάλου" στην Αθήνα, για να μείνει μερικές ώρες μαζί της, να την ηρεμήσει και το πρωί να επιστρέψει Θεσσαλονίκη για νέα προπόνηση.

"Έπαιζα στον ΠΑΟΚ, ήταν κάποιες ημέρες που δεν μπορούσα να την ελέγξω, ήταν έγκυος, ήταν σαν τρελή. Δεν μπορούσα να την ηρεμήσω με τίποτα από το τηλέφωνο, έλεγε ακατανόητα πράγματα. Τέλειωσα την προπόνηση και είχα πάλι το απόγευμα της επόμενης ημέρας, προσπάθησα να την ηρεμήσω αλλά μου έλεγε διάφορα δίχως λόγο και αιτία. Παίρνω το αυτοκίνητό μου, οδηγώ 500 χλμ να πάω στην Αθήνα, έμεινα μαζί της 4-5 ώρες και το πρωί επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη γιατί είχα προπόνηση το απόγευμα", θυμήθηκε ο Τσιρίλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ