ΣΤΗΛΕΣ

Η "απάντηση" του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Τραϊάνα Ανανία για το "καλημέρα, τι κάνεις;" και το μπλοκ!

Η "απάντηση" του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Τραϊάνα Ανανία για το "καλημέρα, τι κάνεις;" και το μπλοκ!

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα που προέκυψε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και την Τραϊάνα Ανανία. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έστειλε προσωπικό μήνυμα στην ηθοποιό κι εκείνη ξέσπασε στα social media (PHOTOS).

" Καλημέρα, τι κάνεις εσύ" έστειλε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην σέξι ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία, χωρίς φυσικά να φαντάζεται ότι η 29χρονη καλλονή θα το έπαιρνε τόσο στραβά που το θέμα θα έπαιζε στις lifestyle εκπομπές, μεσημεριανές και απογευματινές.

Η Τραϊάνα Ανανία, λοιπόν, δημοσιοποίησε τα μηνύματα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Παπαδόπουλος: " Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;"

Ανανία: " Καλημέρα. Δεν σας γνωρίζω, ο ενικός;"

Παπαδόπουλος: " Ok (γέλια), συγγνώμη που σας ενόχλησα."

Ανανία: " Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία."

Ωστόσο, η ιστορία δεν σταμάτησε στον δημοσιοποιημένο μήνυμα της καλλιτέχνιδος, αλλά συνεχίστηκε με μία μακροσκελή ανακοίνωσή της στα social media:

Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της Πέμπτης (13/12) ήρθε η απάντηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή μέσω του δημοσιογράφου, Γρηγόρη Γκουντάρα και της εκπομπής: "Τι λέει;" στον "Alpha". O Γκουντάρας είπε μεταξύ άλλων ότι ο Παπαδόπουλος επικοινώνησε μαζί του και τον ρώτησε ποια είναι η Ανανία, σημειώνοντας ότι την έκανε... μπλοκ. Ενώ η απάντησή του ήταν η εξής: " Έχω πέσει από τα σύννεφα. Έστειλα απλά μια 'Καλημέρα τι κάνεις...' και αυτή άρχισε να μου τη λέει και δημοσιοποίησε τη συνομιλία χωρίς εγώ να έχω καμία κακή διάθεση και πρόθεση απέναντί της. Δεν ήξερα καν ποια είναι και απορώ γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση μια 'Καλημέρα'..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ