SPORTS & GOSSIP

Έλληνας ηθοποιός είχε πρόταση για διαφήμιση με τον Μέσι

Barcelona's Lionel Messi watches from the bench during the Champions League Group D soccer match between FC Barcelona and Sporting CP at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi watches from the bench during the Champions League Group D soccer match between FC Barcelona and Sporting CP at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Μάνος Πίντζης έχασε την ευκαιρία να παίξει σε διαφήμιση με τον Λιονέλ Μέσι εξαιτίας της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης "Nomads". (VIDEO)

Ο Μάνος Πίντζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα "Late Night" το βράδυ της Τρίτης (5/12). Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση να παίξει σε διαφήμιση πλάι στον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης "Nomads" δεν του το επέτρεψε.

"Η πιο καλή πρόταση, η οποία δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ακόμη, μου ήρθε τρεις ημέρες πριν φύγω. Ήταν από το πρακτορείο μου στη Σερβία, ότι με θέλουν για διαφήμιση με τον Mέσι. Έχεις δει την διαφήμιση την πρώτη; Που είναι ένας τύπος ασπρομάλλης σαν κι εμένα, ο οποίος ζωγραφίζει και πάει ο Μέσι και του δίνει τα πατατάκια. Και μου λέει "26-27-28 έχουμε γύρισμα στην Μπαρτσελόνα", δήλωσε.

Πηγή video: zappit.gr

Πράγματι, στην πρώτη διαφήμιση του σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα" για την οποία έκανε λόγο ο Μάνος Πίντζης πρωταγωνιστεί ένας ασπρομάλλης, ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά στον Έλληνα ηθοποιό.

Δείτε το VIDEO και θα καταλάβετε.

Kεντρική photo: AP/Manu Fernandez

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ