ΣΤΗΛΕΣ

Ειρήνη Ερμίδου: Ο "Καραπιάλης" του Next Top Model έχει είδωλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ειρήνη Ερμίδου: Ο "Καραπιάλης" του Next Top Model έχει είδωλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Tην λένε Ειρήνη Ερμίδου, δηλώνει ποδοσφαιρίστρια, θέλει να γίνει μοντέλο, η Βίκυ Καγιά την αποκαλεί... "Καραπιάλη" και είδωλό της είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν μπήκε στο σπίτι του Next Top Model ως φαβορί, είναι όμως μία από τις κοπέλες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν τόσο την προσοχή των κριτών όσο και τη συμπάθεια του κοινού. Ο λόγος για την Ειρήνη Ερμίδου.

Η 19χρονη Ειρήνη δηλώνει ποδοσφαιρίστρια και ουδεμία σχέση είχε με το μόντελινγκ μέχρι να παρουσιαστεί μπροστά στην κριτική επιτροπή στην πρώτη της audition, στην οποία μάλιστα είχε εξασφαλίσει τέσσερα "ναι".

Ο "Καραπιάλης", όπως συνηθίζει να την αποκαλεί η Βίκυ Καγιά, πέρασε στο bootcamp όπου φόρεσε για πρώτη φορά τακούνια και παρόλο που δυσκολεύτηκε, εξασφάλισε το "εισιτήριο" για το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Θυμηθείτε την audition της Ειρήνης:

Δεν γνωρίζουμε τι ομάδα είναι, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι της αρέσει να παίζει σχεδόν σε όλες τις θέσεις, από τέρμα μέχρι επίθεση, στο παρελθόν αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Γερμανία και είδωλό της είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο instagram account της, όπου συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες του Πορτογάλου σούπερ σταρ, τις οποίες συνοδεύει με καρδούλες. Από την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, μέχρι την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ της Ρωσίας και την όμορφη κίνηση του CR7 να βοηθήσει τον τραυματία Καβάνι να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Ειρήνη μέσα από το προφίλ της στο instagram:

A post shared by ♐Ειρήνη Ερμίδου♐ (@irinouskayia) on

Too smart to worry & too cute to care

A post shared by ♐Ειρήνη Ερμίδου♐ (@irinouskayia) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ