SPORTS & GOSSIP

Είπε το "ναι" και ντύνεται νύφη η Βοζνιάκι

Caroline Wozniacki of Denmark celebrates after winning over Anastasia Pavlyuchenkova of Russia at the Pan Pacific Open tennis tournament in Tokyo, Sunday, Sept. 24, 2017. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)
Caroline Wozniacki of Denmark celebrates after winning over Anastasia Pavlyuchenkova of Russia at the Pan Pacific Open tennis tournament in Tokyo, Sunday, Sept. 24, 2017. (AP Photo/Shizuo Kambayashi) AP

Με μια φωτογραφία στο twitter, η Καρολίν Βοζνιάκι αποκάλυψε πως είπε το "ναι" στον αγαπημένο της, Ντέιβιντ Λι, δείχνοντας στους followers της το μονόπετρό της.

Προσεχώς... νυφούλα η Καρολίν Βοζνιάκι. Με ανάρτησή της στο twitter, η διάσημη τενίστρια αποκάλυψε πως είπε το πολυπόθητο "ναι" στον σύντροφό της και πρώην πρωταθλητή του ΝΒΑ, Nτέιβιντ Λι, ο οποίος αυτό τον καιρό δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον ετοιμάζεται να κάνει το βήμα παραπάνω στη σχέση του. "Η χθεσινή μέρα ήταν η καλύτερη της ζωής μου αφού είπα το "ναι" στην αδελφή ψυχή μου" ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία με το εντυπωσιακό μονόπετρό της η 27χρονη.

Κεντρική photo: AP/Shizuo Kambayashi

Δείτε.

She said YES! So thrilled to be engaged to my soulmate!

A post shared by David Lee (@dlee042) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ