SPORTS & GOSSIP

Έγινε μητέρα η Κουρνικόβα!

Tennis star Anna Kournikova poses at the BAFTA Brits to Watch dinner Saturday, July 9, 2011, at the Belasco Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Bret Hartman)
Tennis star Anna Kournikova poses at the BAFTA Brits to Watch dinner Saturday, July 9, 2011, at the Belasco Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Bret Hartman) ASSOCIATED PRESS

Η Άννα Κουρνικόβα και ο επί σειρά ετών σύντροφός της, Ενρίκε Ιγκλέσιας, είναι πια γονείς αφού η 36χρονη πρώην τενίστρια έφερε στον κόσμο δύο παιδάκια.

Διπλούς... μπελάδες θα έχουν πια στη ζωή τους η Άννα Κουρνικόβα και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας. Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα αφού όπως έγινε γνωστό από το "ΤΜΖ" το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η 36χρονη πρώην τενίστρια έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα μωράκια.

Μάλιστα, φαίνεται ότι οι δύο γονείς ήταν καλά προετοιμασμένοι για το γεγονός αφού ήδη είχαν αποφασίσει και τα ονόματα. Το αγοράκι θα ονομαστεί Νίκολας και το κοριτσάκι, Λούσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους διατηρούν σχέση από το 2001, τα σκανδαλοθηρικά Μέσα τους έχουν χωρίσει άπειρες φορές και για αυτό το λόγο έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο παρελθόν τουλάχιστον δύο φορές υπήρξαν φήμες για εγκυμοσύνη της Κουρνικόβα οι οποίες ωστόσο δεν επαληθεύτηκαν ποτέ. Αυτή τη φορά η Ρωσίδα πρώην τενίστρια όχι μόνο ήταν έγκυος, αλλά απέκτησε και δίδυμα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Κουρνικόβα ξεκίνησε την καριέρα της ως ένα μεγάλο ταλέντο, κατάφερε να φτάσει μέχρι το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις (τον Νοέμβριο του 2000), έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του Γουίμπλεντον το 1997, αλλά οι τραυματισμοί στο αριστερό πόδι δεν την άφησαν να κάνει την καριέρα που θα μπορούσε. Πάντως, οι φίλοι του αθλήματος δύσκολα θα την ξεχάσουν αφού πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες των κορτ.

Photo story: AP Photo/Bret Hartman

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ