SPORTS & GOSSIP

Αυτή είναι η εντυπωσιακή Βλάντα του Ζιντσένκο

Αυτή είναι η εντυπωσιακή Βλάντα του Ζιντσένκο

Ο Ολεκσάντερ Ζιντσένκο έκανε πρόταση γάμου στην καλλονή σύντροφό του, Βλάντα Σεντάν. Ντυμένοι και οι δύο με τις φανέλες της εθνικής Ουκρανίας, ανακοίνωσαν το ευχάριστο γεγονός μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίστε την.

Παντρεύεται ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Ολεκσάντερ Ζιντσένκο. Ο διεθνής παίκτης έκανε πρόταση στην αγαπημένη του, Βλάντα Σεντάν την επομένη της πρόκρισης της εθνικής του ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2020.

Η 21χρονη καλλονή παρουσιάστρια της ουκρανικής τηλεόρασης έχει δεσμό με τον Ζιντσένκο από την αρχή της χρόνιας. Οι δύο τους μάλιστα δεν έκρυψαν τη σχέση τους, αφού ο "Πολίτης" την έχει φιλήσει δημόσια, την ώρα που η Σεντάν βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει.

Το ευτυχές γεγονός ο Ζιντσένκο το ανέβασε στο Instagram, γράφοντας ότι άκουσε το πιο σημαντικό "ναι" της ζωής του. Η πρόταση έγινε στο εθνικό στάδιο του Κιέβου. Οι δύο πρωταγωνιστές φορούσαν φανέλες της εθνικής Ουκρανίας, ενώ ο Ζιντσένκο φρόντισε να υπάρχουν εκατοντάδες τριαντάφυλλα στρωμένα στον αγωνιστικό χώρο.

Η πανέμορφη Βλάντα Σεντάν εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της. Μαγνητίζει τα βλέμματα στην ουκρανική τηλεόραση, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει εμφανιστεί στο γήπεδο της Σίτι για να στηρίξει της προσπάθειες του μέλλοντα συζύγου της.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΝΤΑ ΣΕΝΤΑΝ

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ