SPORTS & GOSSIP

Άννα Τσακουρίδου: Από τις πασαραλές του GNTM ξανά στις Red Drops!

Άννα Τσακουρίδου: Από τις πασαραλές του GNTM ξανά στις Red Drops!

Η Άννα Τσακουρίδου, η οποία προχώρησε αρκετά στο GNTM και ξεχώρισε στο ριάλιτι μόδας, επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, αφού ανήκει ξανά στις τσιρλίντερς του Ολυμπιακού, τις Red Drops.

Μπήκε στο ριάλιτι μόδας, το Greece's Next Top Model και ήταν από τα κορίτσια που ξεχώρισαν. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή αποχώρησε από το παιχνίδι και η παραγωγή αποφάσισε να βάλει ξανά μέσα τρία κορίτσια, ήταν μια από τις επιλογές των υπολοίπων, με αποτέλεσμα να μπει εκ νέου στο σπίτι του GNTM και να προχωρήσει αρκετά.

Ο λόγος για την Άννα Τσακουρίδου, η οποία είχε συστηθεί για πρώτη φορά στις Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό και Άγγελο Μπράτη ως τσιρλίντερ του Ολυμπιακού. Η Άννα ανήκε στις Red Drops και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της ως μοντέλο και μέσα στο ριάλιτι τα κατάφερε πολύ καλά.

Πλέον, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού θα ανήκει εκ νέου στο δυναμικό των Red Drops και αυτές τις ημέρες μαθαίνει εκ νέου τις χορογραφίες μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα την δούμε εκ νέου στα παιχνίδια του μπασκετικού Ολυμπιακού...

Δείτε σχετικά Instastories από τη δουλειά που ρίχνει αυτές τις ημέρες...

Άννα Τσακουρίδου: Από τις πασαραλές του GNTM ξανά στις Red Drops!
Άννα Τσακουρίδου: Από τις πασαραλές του GNTM ξανά στις Red Drops!
Άννα Τσακουρίδου: Από τις πασαραλές του GNTM ξανά στις Red Drops!

Δείτε και άλλες πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες της:

View this post on Instagram

Μια πολύ όμορφη και μοναδική εμπειρία έφτασε στο τέλος της για εμένα. Σίγουρα το να εκτίθεσαι σε τόσο κόσμο είναι δύσκολο, καθώς γνωρίζουμε ότι σχολιάζεται η παραμικρή κίνηση.. και για εμένα ήταν ο μόνος λόγος που με έκανε να σκεφτώ πολύ, αν τελικά θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, μιας και προτιμώ να κρατώ χαμηλό προφίλ.. Τελικά πήρα το ρίσκο και δεν το μετάνιωσα καθόλου.. Συνεργάστηκα με καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και δημιούργησα όμορφες σχέσεις! Και σίγουρα δε θα ξεχάσω τα όμορφα μηνύματα που έλαβα από όλους εσάς.. από αγνώστους, φίλους αλλά και ανθρώπους που είχαμε χαθεί! Ίσως αυτό να είναι το πιο σημαντικό.. Σε μια εποχή που οι περισσότεροι προτιμούν να βλέπουν τα αρνητικά στους άλλους, να υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν να δουν τα θετικά και γιατί όχι να πουν ένα καλό λόγο ακόμα και σε κάποιον που δε γνωρίζουν ! Ευχαριστώ πολύ για όλα έρχονται όμορφα πράγματα.. So stay tuned! Μια μικρή συμβουλή.. if you have nothing nice to say.. Say nothing at all! Photo by my fav @xander_romanov #gntm2018 #gntmgr

A post shared by moonchild (@annatsakouridou) on







TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ