VIRAL

Ροσίτσκι, ο τελευταίος της εκπληκτικής διαφήμισης "Secret Tournament"

Ροσίτσκι, ο τελευταίος της εκπληκτικής διαφήμισης "Secret Tournament"

Η αποχώρηση του Τόμας Ροσίτσκι από τη δράση σημαίνει ότι έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο όλο το φαντασμαγορικό καστ των 24 παικτών από τη διαφήμιση του 2002 "Secret Tournament" (video).

Η δεκαετία του '90 και οι αρχές του 2000 βρήκαν τους ποδοσφαιρόφιλους κολλημένους στις τηλεοράσεις τους να περιμένουν την επόμενη ποδοσφαιρική διαφήμιση. Το βασικό κόνσεπτ της εποχής ήταν μία πλειάδα αστέρων να κάνει κόλπα με την μπάλα σε θεότρελες καταστάσεις και η διαφήμιση της "Nike" του 2002 με τον τίτλο "Secret Tournament" ήταν ακριβώς αυτό.

Ένα σαπιοκάραβο, ένα κλουβί μέσα στο αμπάρι, ένα γήπεδο 3Χ3 στο κλουβί και ο Ερίκ Καντονά ως ο διοργανωτής και παρουσιαστής του ποδοσφαιρικού τουρνουά. Τι λείπει μέχρι στιγμής; Τα αστέρια. Και στη συγκεκριμένη διαφήμιση ήταν πολλά και αξεπέραστα.

Ρονάλντο, Ροναλντίνιο, Λουίς Φίγκο, Έντγκαρ Ντάβιντς, Ρομπέρτο Κάρλος, Πατρίκ Βιεϊρά, Φραντσέσκο Τότι, Τιερί Ανρί και πολλοί ακόμα παίκτες κορυφαίου επιπέδου της εποχής συγκεντρώθηκαν στην ίδια διαφήμιση. Οκτώ ομάδες συμμετείχαν στο τουρνουά, με τρεις παίκτες η κάθε μία ομάδα, που είχε και ένα ιδιαίτερο, όσο και αντιπροσωπευτικό όνομα.

Από τους 24 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο τουρνουά, ο Τόμας Ροσίτσκι ήταν ο τελευταίος εν ενεργεία παίκτης, μέχρι να ανακοινώσει σήμερα το τέλος της καριέρας του. Μοναδικός αστερίσκος ο Ροναλντίνιο, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017 ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει ακόμα έναν χρόνο στη δράση, αν και δεν έχει ομάδα από το 2015.

Ποιος νίκησε; Η απάντηση στο video...

Τα ρόστερ των ομάδων

TRIPLE ESPRESSO: Τιερί Ανρί, Φραντσέσκο Τότι, Χιντετόσι Νακάτα

THE ONETOUCHABLES: Πατρίκ Βιεϊρά, Ρουντ φαν Νίστελροϊ, Πολ Σκόουλς

TOROS LOCOS: Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, Χαβιέρ Σαβιόλα, Λουίς Ενρίκε

CERBERUS: Έντγκαρ Ντάβιντς, Λιλιάν Τιράμ, Σιλβέν Βιλτόρ

OS TORNADOS: Λουίς Φίγκο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ρονάλντο

FUNK SEOUL BROTHERS: Ντενίλσον, Ροναλντίνιο, Κι Χιέον Σέολ

TUTTO BENE: Φάμπιο Καναβάρο, Τόμας Ροσίτσκι, Ρίο Φέρντιναντ

EQUIPO DEL FUEGO: Κλάουντιο Λόπες, Γκαΐθκα Μεντιέτα, Ερνάν Κρέσπο



TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ