VIRAL

Ο Γιώργος Λέντζας τα βάζει με τρία κορίτσια στο απόλυτο παιχνίδι UEFA Champions League

Ο Γιώργος Λέντζας τα βάζει με τρία κορίτσια στο απόλυτο παιχνίδι UEFA Champions League

Το “Heineken The MVPs” συνεχίζεται με άλλον έναν εμφατικό ημιτελικό. Που απέδειξε περίτρανα ότι δεν χρειάζεται να είσαι φαν για να απολαύσεις τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Ποιος έχει κερδίσει τρεις φορές την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά”; Ποιο πτηνό εικονίζεται στο έμβλημα της Tottenham; Πού έγινε ο τελικός ανάμεσα στη Liverpool και τη Milan το 2007; Σου φαίνονται εύκολες αυτές οι ερωτήσεις; Για δοκίμασε να περιγράψεις τις απαντήσεις με παντομίμα.

Αυτό είναι το “Heineken The MVPs”. Ένας συνδυασμός γνώσεων σχετικά με το UEFA Champions League και ικανότητας στην παντομίμα. Ένα απολαυστικό παιχνίδι που έμελλε να έχει 4 ζευγάρια να διεκδικούν το δικό τους βαρύτιμο τρόπαιο. Στον Α' Ημιτελικό, όπως πιθανότατα γνωρίζεις ήδη, ο Θέμης Καίσαρης παρέα με την Ελένη Βουλγαράκη, έβαλαν φρένο στα όνειρα του Μύρωνα Στρατή και του Ηλία Αναστασιάδη.

Σήμερα, στον Β' Ημιτελικό, αναμετρώνται άλλα δύο πολύ δυνατά ζευγάρια. Στη μία πλευρά ο αγαπημένος των ταξιδιωτών απανταχού της γης Γιώργος Λέντζας και η διευθύντρια του Ladylike.gr, Δήμητρα Τσιγγενέ. Στην άλλη πλευρά η αγαπημένη των ποδοσφαιρόφιλων Λίλα Κουντουριώτη και η πριγκίπισσα του fashion influence, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Δες τι έγινε στον δεύτερο, φοβερό ημιτελικό:

Η ομάδα του Γιώργου και της Δήμητρας έμεινε πίσω στο σκορ από την πρώτη κιόλας ερώτηση, μιας και ο Γιώργος σκέφτηκε τον Γιώργο Σαμαρά αντί για τον Νίκο Μαχλά με τους Ολλανδούς να χορεύουν συρτάκι και όχι πεντοζάλι. Η Λίλα και η Βάλια δυσκολεύτηκαν με την παντομίμα της δημοσιογράφου αλλά έφτασαν τελικά στην πολυπόθητη απάντηση. Το 0-1 ήταν γεγονός. Ισοφάριση από Δήμητρα και Γιώργο με σχετικά εύκολη ερώτηση αλλά πολύ χορταστική. Πίτσα απάντησαν, πίτσα δεν έφαγαν. 1-1.

Το δίδυμο των ξανθών κοριτσιών δεν έχασε το προβάδισμα βρίσκοντας ότι ένα κόκκινο “αστέρι” φιγουράρει σε κάθε φιάλη της Heineken. 1-2 το σκορ αλλά η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει με το φαλακρό κεφάλι του αγαπημένου ρέφερι. Πίσω στη Λίλα και τη Βάλια. Η Λίλα θυμήθηκε ότι ο τελικός του 2007 έγινε στην Αθήνα και η Βάλια αποδείχτηκε τρομερή απαντώντας σωστά. 2-3 το σκορ.

Ο Γιώργος Λέντζας τα βάζει με τρία κορίτσια στο απόλυτο παιχνίδι UEFA Champions League
WWW.ALEXANDROSIOANNIDIS.COM

Ο Γιώργος Λέντζας τα σάρωσε όλα στην επόμενη ερώτηση. Αν αποφάσιζα εγώ, θα του έδινα το εισιτήριο για τον τελικό μόνο και μόνο για το γεγονός ότι χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια για το ποιας ομάδας το έμβλημα αναζητούσαμε, φαντάστηκε ότι μιλάμε για τη φετινή φιναλίστ και απάντησε σωστά για τον περιβόητο πετεινό. Και πάλι ισοπαλία σε ένα συναρπαστικό ματς.

Λίλα και Βάλια όμως δεν έλεγαν να το βάλουν κάτω. Εύκολη ερώτηση για τη Βάλια, τα πήγε μια χαρά στην παντομίμα και το προβάδισμα ήταν και πάλι δικό τους με 3-4. Η επόμενη ερώτηση έμελλε να είναι και η τελευταία μιας και ήταν πραγματικά πολύ πολύ δύσκολη. Με τον Γιώργο Λέντζα να καταγγέλλει αδικία και τις νικήτριες να απαξιούν να απαντήσουν.

Ο Γιώργος Λέντζας τα βάζει με τρία κορίτσια στο απόλυτο παιχνίδι UEFA Champions League
WWW.ALEXANDROSIOANNIDIS.COM

Έτσι είναι όμως τα μεγάλα παιχνίδια, όπως το “Heineken the MVPs”. Έχουν ένταση, έχουν πάθος, έχουν ανατροπές. Είμαστε πλέον έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό. 01 Ιουνίου διεξάγεται ο τελικός του UEFA Champions League, δύο μέρες νωρίτερα, την Πέμπτη 30 Μαΐου διεξάγεται ο δικός μας τελικός ανάμεσα στον Θέμη Καίσαρη με την Ελένη Βουλγαράκη και τη Λίλα Κουντουριώτη με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Μαζέψτε την παρέα στο σπίτι. Όχι μόνο εκείνους που θυμούνται όλους παίκτες που έχουν κάνει χατ τρικ στα ημιτελικά. Όλους. Δεν χρειάζεται να είσαι φωτεινός παντογνώστης για να απαολαύσεις το UEFA Champions League. Βάλτε στο ποτήρι Heineken και απολαύστε μαζί μας τους μεγάλους τελικούς που έρχονται.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ