VIRAL

Heineken The MVPs: Ο τελικός των τελικών κρίθηκε στα πέναλτι

Heineken The MVPs: Ο τελικός των τελικών κρίθηκε στα πέναλτι
WWW.ALEXANDROSIOANNIDIS.COM

Τέσσερις μονομάχοι, ένα ζευγάρι νικητών. Θέμης & Ελένη ή Λίλα & Βάλια; Ο μεγάλος τελικός του Heineken The MVPs έφτασε!

Γελάσαμε με τον Μύρωνα Στρατή και την προσπάθειά του να κάνει παντομίμα την Σακίρα που - κατά τύχη - ο Ηλίας Αναστιάδης κατάλαβε, απορήσαμε με τον Γιώργο Λέντζα που χόρεψε πεντοζάλι αντί για συρτάκι, μας άνοιξε η όρεξη όταν η Δήμητρα Τσιγγενέ βρήκε την πίτσα και είδαμε τους Θέμη - Ελένη και Λίλα - Βάλια να εξουδετερώνουν τους αντιπάλους τους στον πρώτο και τον δεύτερο ημιτελικό αντίστοιχα. Και να που η ώρα του μεγάλου τελικού του Heineken The MVPs έφτασε!

Στη μία πλευρά έχουμε το φαβορί, Θέμη Καίσαρη και την παρτενέρ του Ελένη Βουλγαράκη. Το αχτύπητο δίδυμο τα πήγε περίφημα στον πρώτο ημιτελικό που είχε ένταση, ανατροπές, πέναλτι και αστείρευτο γέλιο και ονειρεύεται το τρόπαιο. Στην άλλη πλευρά έχουμε την αγαπημένη των ποδοσφαιρόφιλων, Λίλα Κουντουριώτη και την πριγκίπισσα του fashion influence, Βάλια Χατζηθεοδώρου που - κόντρα στα προγνωστικά - έφτασαν στον τελικό.

Ποιο ζευγάρι ήταν όμως αυτό που πήρε την πολυπόθητη νίκη; Η απάντηση στο video που ακολουθεί.

Η πρώτη ερώτηση δεν δυσκόλεψε καθόλου τον Θέμη, αλλά ούτε και την Ελένη που κατάλαβε αμέσως τον λύκο, σε αντίθεση με την Βάλια που δεν κατάφερε μέσα από την περιγραφή της Λίλας να μαντέψει ότι αυτό που της περιέγραφε ήταν το μυρμήγκι. Το δίδυμο των ξανθών κοριτσιών όμως κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση στην επόμενη ερώτηση με τη βοήθεια ενός κόρνερ, την ώρα που η Ελένη φαντάστηκε τον Manolo el del bombo να φέρνει μαζί του στο γήπεδο ένα αρκούδι. Οκ, ναι, θα μπορούσε. Aλλά όχι.

Και σε αυτό το σημείο ξεκίνησε το καλό. Οι δύο ομάδες έβρισκαν τη μία ερώτηση μετά την άλλη. Η Ελένη βρήκε, προς έκπληξη όλων, τα σπιρούνια και την κόκκινη κάρτα, η Βάλια τη χώρα καταγωγής του Σαλάχ και το χρυσό μετάλλιο, ο Θέμης πολύ εύκολα κατάλαβε τον γύρο θριάμβου και η Λίλα τον αρχηγό που φορά το περιβραχιόνιο. Και κάπως έτσι το σκορ έγινε 4-4 και οι ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Heineken The MVPs: Ο τελικός των τελικών κρίθηκε στα πέναλτι
WWW.ALEXANDROSIOANNIDIS.COM

Εκεί τα πράγματα δυσκόλεψαν. Η Λίλα κλήθηκε να περιγράψει στην Βάλια το χατ τρικ. Και ενώ οι αντίπαλοί τους χαμογέλασαν, θεωρώντας (λανθασμένα όπως αποδείχθηκε) ότι η Βάλια δεν θα τα καταφέρει, εκείνη απέδειξε ότι για να απολαύσεις το UEFA Champions League δεν χρειάζεται να είσαι φωτεινός παντογνώστης. Μπορεί, λοιπόν, να μην ήξερε πολλά, είχε κάπου, κάπως, κάποτε ακούσει όμως το χατ τρικ, αφήνοντας τον Θέμη και την Ελένη με ανοιχτό το στόμα. Εκείνοι δεν το έβαλαν κάτω και με το "θέατρο" έκαναν το 1-1 στα πέναλτι.

Στην επόμενη ερώτηση, η Λίλα βρήκε τα "αποδυτήρια" και ήρθε η σειρά της Ελένης, που στο άκουσμα της ερώτησης κατάλαβε ότι μάλλον είχε χάσει το τρόπαιο μέσα από τα χέρια της.

"Τα 5 τελευταία τρόπαια του Champions League έχουν καταλήξει στην ίδια χώρα. Ποια είναι αυτή", ακούστηκε η φωνή του Θεού, όμως ούτε η Ελένη βρήκε την απάντηση, ούτε ο Θέμης κατάλαβε κάτι από αυτά που του περιέγραψε, χαρίζοντας τον τίτλο του νικητή στον τελικό του Heineken The MVPs στη Λίλα και τη Βάλια που σηκώθηκαν από τον καναπέ και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά.

Φωνές, αγκαλιές, κομφετί. Τα δύο κορίτσια απέδειξαν ότι είναι εξαιρετικές στην παντομίμα και ξέρουν πώς να περνούν καλά και κέρδισαν με την αξία τους το τρόπαιο. Ή για την ακρίβεια τις Heineken, αφού κατόπιν αιτήματος του - ηττημένου - Θέμη Καίσαρη το τρόπαιο αντικαταστάθηκε από μερικές παγωμένες μπίρες. Για να πούμε την αλήθεια, αυτό το "τρόπαιο" ήταν καλύτερο.

Αυτό ήταν το Heineken The MVPs. Μπορεί να μην είχε μπάλα, αλλά μπήκε ένα εκπληκτικό τέρμα. Τέρμα στις απόψεις πως για να απολαύσεις το UEFA Champions League πρέπει οπωσδήποτε να είσαι φαν. Ύψωσε μια Heineken στον αέρα, κάλεσε την παρέα σου στο σπίτι και ετοιμαστείτε για τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και ας νικήσει ο καλύτερος!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ