VIRAL

Η πλατφόρμα που θα σε κάνει τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου

Η πλατφόρμα που θα σε κάνει τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου

Κάνε την ιδανική επιλογή για το παιδί σου, χωρίς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του.

Το να καταφέρουμε να γίνουμε οι καλύτεροι μπαμπάδες του κόσμου μπορεί να ακούγεται κάπως ουτοπικό, ωστόσο όλοι θέλουμε τουλάχιστον να γίνουμε οι καλύτεροι για τον κόσμο του παιδιού μας. Οι επιλογές και οι αποφάσεις που καθημερινά καλείται να πάρει ένας γονιός είναι αρκετές και όταν αυτές αφορούν το παιδί μας, τότε δε θέλουμε τίποτε να αφήνεται στην τύχη. Πόσω μάλλον η επιλογή του κατάλληλου δασκάλου για ιδιαίτερα μαθήματα στα σχολικά και στις ξένες γλώσσες.

Συχνά η συγκεκριμένη επιλογή γίνεται είτε μετά από συστάσεις γνωστών και φίλων (που δεν είναι πάντα αξιόπιστες), είτε στην τύχη (που σίγουρα εμπεριέχει ρίσκο), χωρίς να γνωρίζεις και πολλά για τον δάσκαλο που έρχεται στο σπίτι, προκειμένου να κάνει ιδιαίτερα στο παιδί σου. Κι όμως, όλα αυτά ήρθε να τα αλλάξει το instateacher.gr, μια πλατφόρμα που βάλθηκε με το ‘καλημέρα’ να γίνει ο καλύτερος φίλος κάθε μπαμπά εκεί έξω.

Τι είναι το instateacher.gr; Ουσιαστικά, μιλάμε για ένα site που προσφέρει στους γονείς και τους μαθητές τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο για να βρίσκουν ιδιαίτερα μαθήματα μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και καθηγητών, δίνοντάς τους άμεση πρόσβαση σ’ αυτό που τους ενδιαφέρει με λίγα μόνο κλικ.

Αυτή την περίοδο, με τα σχολεία να έχουν ανοίξει εδώ και μερικές ημέρες, οι περισσότεροι είμαστε σε μια φάση αναζήτησης δασκάλου. Μέσα από το instateacher.gr, μπορεί ένας γονιός να επιλέξει εύκολα και γρήγορα τον ιδανικό δάσκαλο για το παιδί του, βλέποντας αναλυτικά το προφίλ του, τη φωτογραφία του, τα πτυχία του, τις ημέρες και τις ώρες που είναι διαθέσιμος, την προϋπηρεσία του, τις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, τη διδακτική του εμπειρία. Είναι σαν να βλέπεις απευθείας όλο το βιογραφικό του υποψήφιου δασκάλου, πριν κάνεις την επιλογή σου. Στη συνέχεια, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του μέσα από την πλατφόρμα του instateacher και να κανονίσετε τις λεπτομέρειες για το πρώτο μάθημα του παιδιού.

Στο instateacher.gr εκτός από δασκάλους για τα σχολικά μαθήματα του παιδιού ( μαθηματικά, αρχαία, έκθεση, φυσική, χημεία κλπ) και ξένες γλώσσες ( αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά κλπ), μπορείς να βρεις επίσης δασκάλους για διάφορες δραστηριότητες όπως τέχνες, μουσική, αθλητισμό κ.α. Όσον αφορά την τιμή των μαθημάτων, αυτή ορίζεται από τον εκάστοτε δάσκαλο και εμφανίζεται στο προφίλ του, προκειμένου να γνωρίζεις από την αρχή το κόστος.

Ποτέ μέχρι σήμερα, η διαδικασία επιλογής του κατάλληλου δασκάλου για το παιδί σου δεν έμοιαζε τόσο εύκολη υπόθεση. Με μόλις μερικά κλικ από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου μπορείς να έχεις μια αξιόπιστη λύση για ιδιαίτερα μαθήματα, χωρίς να ψάχνεις ή να αφήνεις τα πράγματα στην τύχη. Ένας σούπερ μπαμπάς οφείλει να έχει και τον κατάλληλο σύμμαχο στα δύσκολα και το instateacher.gr θα είναι εκεί για οτιδήποτε χρειαστεί.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ