VIRAL

Η αμφίεση του Ράμος στο "Μπερναμπέου" προκάλεσε σάλο

Η αμφίεση του Ράμος στο "Μπερναμπέου" προκάλεσε σάλο

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ. Παρ' όλα αυτά, τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, εξαιτίας των ρούχων που επέλεξε να βάλει (pic).

Ο Σέρχιο Ράμος έλειπε από την ενδεκάδα της Ρεάλ για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ λόγω τραυματισμού και σε αγωνιστικό επίπεδο, η απουσία του ήταν εμφανής, στην ήττα με 0-1. Παρ' όλα αυτά, σε όλα τα άλλα επίπεδα, ο αρχηγός των "μερένγκες" έδωσε βροντερό (και μπλε) "παρών".

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στις κερκίδες του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για να παρακολουθήσει την ομάδα του και η παρουσία του έκανε... κρότο.

Ο Ισπανός διεθνής επέλεξε να ντυθεί... στρουμφάκι, με ένα μπλε καπέλο, μία γκρι μπλούζα με μπλε γιακά, με μία μπλε καπαρντίνα και με μπλε παπούτσια. Σε αυτό το σύνολο πρόσθεσε μία γκρι φόρμα και άσπρες κάλτσες πάνω από τη φόρμα.

Μάλιστα, η εικόνα αυτή απαθανατίστηκε σε φωτογραφία, η οποία άρεσε τόσο στον Ράμος, ο οποίος την ανέβασε στο instagram με το μήνυμα: "Είμαστε όλοι ένα. Είμαστε όλοι Ρεάλ",

Η αμφίεση του Ράμος στο "Μπερναμπέου" προκάλεσε σάλο
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ