GAMES

"Παράπονα" του Αντετοκούνμπο για το rating του στο NBA2K19

"Παράπονα" του Αντετοκούνμπο για το rating του στο NBA2K19

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στο NBA2K19, όμως ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος και... διαμαρτύρεται!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βλέπει με το... κιάλι παίκτες όπως ο Russell Westbrook, Kyrie Irving, Damian Lillard, ο Paul George, ο DeMarcus Cousins, αφού στην αξιολόγηση από το νέο NBA2K19, βρίσκεται από πάνω τους!

Ο αστέρας των Milwaukee Bucks διαθέτει rating 94, ένα από τα καλύτερα του παιχνιδιού, με συνέπεια να βρίσκεται στην 5η θέση μαζί με τους Anthony Davis, Kawhi Leonard. Μόνο οι LeBron James (98), James Harden (96), Kevin Durant (96) και Stephen Curry (96) βρίσκονται από πάνω του, όμως ο Greek Freak είναι... δυσαρεστημένος.

Ως πρωταγωνιστής στο εξώφυλλο του κορυφαίου videogame για μπάσκετ, ο Έλληνας διεθνής ζήτησε... ρουσφέτι από την εταιρία παραγωγής, αφού θέλει ακόμα μεγαλύτερο rating!

"Σε βλέπω NBA2K. Το 94 είναι ΟΚ, όμως θέλω περισσότερο", έγραψε χιουμοριστικά στο instagram του ο Αντετοκούνμπο και αρκετός κόσμος στα σχόλια συμφώνησε μαζί του.

Το NBA2K19 με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο

Phenom. Greek Freak. And now, cover athlete. Meet the face of our #NBA2K19 Standard Edition, @Giannis_An34. Available on September 11th. Pre-order #NBA2K19 now [link in bio]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA 2K (@nba2k) στις





First look at #NBA2K19 featuring @Giannis_an34

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA 2K (@nba2k) στις

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ