GAMES

Οι ελληνικές ομάδες στο FIFA 18 και στο PES 2018

Οι ελληνικές ομάδες στο FIFA 18 και στο PES 2018

Τέσσερις ελληνικοί σύλλογοι θα περιλαμβάνονται στους πιο διάσημους ποδοσφαιρικούς τίτλους της χρονιάς, στο FIFA 18 και στο Pro Evolution Soccer 2018.

Τετραπλή θα είναι η ελληνική εκπροσώπηση στους δύο κορυφαίους τίτλους ποδοσφαιρικών videogames τη νέα χρονιά, όπως έγινε γνωστό από τις παρουσιάσεις τους στο Gamescom 2017.

Το σπουδαίο ετήσιο event για ηλεκτρονικά παιχνίδια διεξάγεται στην Κολωνία μεταξύ 22 και 26 Αυγούστου και τα εγκαίνια πραγματοποίησε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

Στο EA Live Show, η εταιρία παρουσίασε το τρέιλερ του FIFA 18, με ποδοσφαιριστές όπως ο Πολ Πογκμπά, ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο Τόμας Μίλερ και ο Μπλεζ Ματουιντί, ενώ στο εξώφυλλο του παιχνιδιού θα βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι ελληνικές ομάδες στο FIFA 18 και στο PES 2018

Σε σχέση με την έκδοση του 2017, στις ελληνικές ομάδες προστέθηκε και η ΑΕΚ και έτσι η λίστα με τις Rest of World περιλαμβάνονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και η Ένωση.

Το FIFA 18 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC και Nintendo Switch.

Η Konami, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι στις 30 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει demo του παιχνιδιού για PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One και ο χρήστης θα μπορεί να παίξει με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Λίβερπουλ, η Ίντερ, η Ντόρτμουντ, η εθνική Γερμανίας, η εθνική Αργεντινής, η εθνική Βραζιλίας και άλλες.

Σε σχέση με την περσινή χρονιά, όπου δεν υπήρχαν άδειες για τις ελληνικές ομάδες και το ελληνικό στοιχείο προστέθηκε μέσω ανεπίσημου patch μεταγενέστερα, φέτος το παιχνίδι φιλοξενεί τέσσερις εκπροσώπους μας.

Πρόκειται ξανά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα βρίσκονται επίσης στις Rest of World, αφού το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ