GAMES

Με Ρονάλντο το εξώφυλλο του FIFA19

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου FIFA για δεύτερη συνεχή χρονιά. Δείτε την εικόνα από το νέο παιχνίδι.

Τον κάτοχο του Champions League, της Χρυσής Μπάλας και του The Best θα έχει στο εξώφυλλό του στο FIFA19, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα... παραμείνει σε πρωταγωνιστικό ρόλο για το διάσημο videogame της EA Sports, αφού βρισκόταν στο εξώφυλλο και της προηγούμενης έκδοσης.

Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Πορτογάλος επιθετικός θα εμφανιστεί στο εξώφυλλο του παιχνιδιού. Ο προηγούμενος παίκτης που είχε εμφανιστεί ήταν ο Μάρκο Ρόις της Ντόρτμουντ στο FIFA17, ενώ πριν από τον Γερμανό εξτρέμ, ο Λιονέλ Μέσι είχε τέσσερις σερί εμφανίσεις, αλλά μόλις σε μία μόνος του, όπως ο Ρονάλντο.

Σε αντίθεση με τα παιχνίδια της σειράς FIFA, το Pro Evolution Soccer (όπου ο Ρονάλντο έχει βρεθεί τρεις φορές στο εξώφυλλο) συνεχίζει με σερί της Μπαρτσελόνα. Μετά από δύο ομαδικές εμφανίσεις, στο PES2019 θα υπάρχει ο Φιλίπε Κοουτίνιο.

Με Ρονάλντο το εξώφυλλο του FIFA19

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ